Missdaisi možete li pomoći! Pročitao sam celu ovu temu i uradio kako su svi savetovali, a onda sam dobio iste opšte odgovore od provajdera - ima li saveta?
Automatski prevedeno:
Anonymized954
plana88
Dijamantski
plana88
pre 1 godinu
To je buskoskins
Automatski prevedeno:
plana88
Anonymized954
Srebro
Anonymized954
pre 1 godinu
Hvala vam puno.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized954
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Da li ste prijavili prevara jer će oni poslati informacije NCA-u koji će onda obavestiti međunarodne organe, AKO je potrebno, takođe ih možete prijaviti nadležnim organima za finansijske istrage u njihovoj nadležnosti
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Helpneeded2025
Dijamantski
Helpneeded2025
pre 1 godinu
Kome je ovo isključeno jer mnoge kompanije pišu ovaj generički odgovor?
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
To je moj sledeći korak. Prijavio sam ih finansijskim institucijama u njihovim zemljama, ali ništa. Čak sam poslao mejlove direktno njihovim vlasnicima nakon kupovine izveštaja kompanije, a oni me i dalje ignorišu
Automatski prevedeno:
Helpneeded2025
Anonymized839
Bronza
Anonymized839
pre 1 godinu
Dobio sam ovaj odgovor od vebmosaic-a i od bite boom ltd. Nisam imao odgovor od destreama ili platine
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized954
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Zatražite zahtev za pristup GDPR-u i prema evropskim zakonima o zaštiti podataka koje moraju da se pridržavaju i potvrde prijem zahteva i takođe vam dostave izveštaj GDPR-a u roku od 1 meseca da bude kristalno jasno ako ne potvrde ili ne ispoštuju vaš zahtev, onda ćete prijaviti nadležnim organima za kršenje zakona o zaštiti podataka i pokrenućete pravne radnje protiv njih derisptiou zakona o zaštiti podataka. i krši adrese e-pošte generalnim direktorima direktno kao u toku pravnog postupka.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Helpneeded2025
Dijamantski
Helpneeded2025
pre 1 godinu
Mogu li da pitam kako se bitebloom pojavljuje na vašim bankovnim izvodima
Automatski prevedeno:
Helpneeded2025
Anonymized839
Bronza
Anonymized839
pre 1 godinu
Biteblm*ltd
Bite nevs
Biteblm*lab
kao gore
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Hej, za one ljude koji su to stavili kao robu i usluge koje nisu primljene, ali su spomenule kockanje, kako ste se snašli u opisu robe na svom zahtevu? Imam još jedan pokušaj i onda mi savetuju da ovo ne uspe, to je to sada.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Helpneeded2025
Dijamantski
Helpneeded2025
pre 1 godinu
Bitebloom je čudan, bojim se da nisam imao mnogo sreće sa njima, tako da ne mogu da vam pomognem u tome što je najbolja stvar koju možete da uradite je da kontaktirate svoju banku da izvršite povraćaj sredstava jer roba nije primljena
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Platinasti
pre 1 godinu
Tako da sam uspešno podigao vebmosac sa rbs-om i oni su vratili novac odmah nakon što su im poslali e-poruke od mene i direktno ih kontaktirali. Rekli su da ne veruju da će kompanija to osporiti jer nemaju nikakav dokaz o kupovini od mene. Samo 243 funti, ali to je bolje nego ništa!
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Objasnio sam da je to kazino prevara. Kontaktirao sam ih i dobavljača plaćanja. Poslao sam sve imejlove koje sam imao i oni su odmah vraćeni. Smatram da je najbolje biti iskren sa njima i dati im što više informacija
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
Momci i devojke, moram da napravim pauzu, ne znam koliko dugo, ali nadam se da ću se uskoro vratiti. Vodite računa o svima koji šalju 💜
Automatski prevedeno:
Waldo1984
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 1 godinu
Vraćam se tamo-amo od decembra s tim, tako da oni sve znaju, ali su odbijali jer su sporovi to doveli kao prevaru i to se odbija. Dakle, otišao niz ovaj koren, ali ne znam šta bi trebalo da stave kao opis robe, da li znate šta je vaša banka stavila?
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Pokušajte da izbegnete tužbe za prevaru kada ste izvršili transakciju dok proveravaju IP adrese itd., tako da to nije najbolji način i može dovesti do zatvaranja vašeg računa od strane banke.
Nisam siguran šta su napisali, ali spomenuo sam da je to onlajn kazino, pa pretpostavljam da bi to bila digitalna roba. Sve dok imate dokaz od kompanija da s njima ne stižete, trebalo bi da bude u redu za vas
sretno
Automatski prevedeno:
Helpneeded2025
Anonymized839
Bronza
Anonymized839
pre 1 godinu
Da, pokušao sam da nažalost ne bi pomogli! Da li ste imali sreće sa veb mozaikom ili destrimom?
Automatski prevedeno:
Helpneeded2025
JosieRosie46
Bronza
JosieRosie46
pre 1 godinu
Da li ste rekli banci za kockanje? Pokušao sam, ali su odbili da vrate plaćanje kao mastercard
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Helpneeded2025
Platinasti
Helpneeded2025
pre 1 godinu
Da, bio sam iskren sa njima i oni su to podigli za mene nakon što sam objasnio da je kazino blokirao moj nalog i da je u suštini veb lokacija za prevaru