Da li ste ranije pokrenuli više slučajeva sa njima? To bi moglo biti razlog zašto
Automatski prevedeno:
Kishen2777
JosieRosie46
Srebro
JosieRosie46
pre 1 godinu
Nikad ništa nisam podizao sa njima
Automatski prevedeno:
Curritokira
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li neko ima kontakt podatke za novinara u članku Gardijana? Ne mogu da ga nađem.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Kishen2777
Platinasti
Kishen2777
pre 1 godinu
Da li su vam blokirali karticu ili nešto slično? Obično Obaveštenje o zatvaranju postavlja ograničenja na vaš nalog, a takođe može otežati otvaranje naloga na drugom mestu
Automatski prevedeno:
melrao007
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Nisam ih kontaktirao, ali sam dobio povrat novca direktno od njih nakon pokretanja sporova.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li neko ima kontakt informacije za kreativna digitalna rešenja? Takođe, E0000480 praha bi takođe bila od pomoći, molim vas? Ako je moguće
Automatski prevedeno:
Anonymized916
melrao007
Dijamantski
melrao007
pre 1 godinu
Ah ok.. Ja sam sa Revolutom pa sumnjam da će pokrenuti spor oko kockanja uspeti.. da li je ovo prava ruta kojom ste krenuli? Svaka pomoć se ceni
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Mogu li da pitam šta se dešava sada kada je to u novinama, a neko od vas kaže da se to dešavalo i ranije. Da li treba da ih kontaktiram da kažem da sam koristio ove sajtove ili oni znaju 🤷🏻♀?
Sada se bukvalno osećam na gubitku, čvorak neće pomoći jer više od 120 dana i sada moja 2 najveća trgovca pikeleum i nikotpf kažu da neće refundirati, između njih dvojice imam 17,5 hiljada transakcija! Kako mogu ovo vratiti? Poslao sam e-poštu kompaniji koja se zove Refundee da vidim da li mogu da pomognu.
Automatski prevedeno:
melrao007
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Pokušao sam sa Starlingovom i oni su direktno odbili rekavši da ne vraćaju novac jer su to kockarske transakcije (bio sam iskren prema njima) Pokušao sam da im se izjasnim za svoj slučaj, ali su onda rekli da od 120 dana nisu mogli ništa da urade.
Sa Bank of Scotland sam pokrenuo sporove za robu/usluge koje nisu primljene, npr. digitalnu umetnost, poklon kartice i neke su mi vraćene, ali su mi zatvorili račune očigledno zbog kršenja uslova i uslova i količine pokrenutih sporova.
To je pikeleum i nikotpf želim da mi se refundiraju jer je to ogroman novac i oni odbijaju. Želim da znam više o novim stvarima koje se dešavaju u vestima i šta to znači za nas.
nadajmo se da će pronaći neke od velikih procesora plaćanja i poslati automatske povraćaje sredstava
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Mogu prijaviti 0000480 putem e-pošte
Automatski prevedeno:
Curritokira
melrao007
Dijamantski
melrao007
pre 1 godinu
Hvala, ali mislim da je novinarka pisala na forumu pre objave i ja joj ostavljam kontakt podatke.
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Curritokira
Dijamantski
Curritokira
pre 1 godinu
Izvinite što ne razumem.. imate informacije za E0000480?
Automatski prevedeno:
Curritokira
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Da. Pošaljite mi vašu e-mail adresu ako želite i ja ću vam objasniti.
Automatski prevedeno:
Curritokira
Materialgirl84
Dijamantski
Materialgirl84
pre 1 godinu
Vidim da ste veoma upućeni. Mogu li da te pitam nešto?
Bizum procesor plaćanja koji obrađuje plaćanja kazinima je nezakonit? Da li biste to ubacili u to?
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Kako su ljudi u prošlosti dobijali povraćaj sredstava od MasterCard-a i Visa-e, da li ste im e-poštom rekli da koristite ova kazina ili su to automatski znali? Razmišljam o tome da pošaljem e-poštu MasterCard-u.