NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 572)

od kirekin
|
2.103.304 pregleda 14.498 odgovora |
1...571 572 573...788
Dodajte post

shanti.das@ observer.co.uk

i

P

Automatski prevedeno:

Hvala

Automatski prevedeno:
melrao007

I ja bih to želeo da znam, to bi isključilo potrebu da nastavim sa FOS-om

Automatski prevedeno:

Kako su ljudi u prošlosti dobijali povraćaj sredstava od MasterCard-a i Visa-e, da li ste im e-poštom rekli da koristite ova kazina ili su to automatski znali? Razmišljam o tome da pošaljem e-poštu MasterCard-u.

Automatski prevedeno:

Ne možete direktno da ih kontaktirate je pravilo u glavnom. Na kraju sam uspostavio kontakt sa Mastercard-om preko više timova u SAD i konačno ispunio obrazac za kontakt da bih zviždao trgovcima.

Automatski prevedeno:

Poslano

Automatski prevedeno:

Uz sve ovo u novinama da li ćemo verovatno dobiti povraćaj novca?? Pokušao sam da vodim sporove sa Santanderom i upravo su mi zatvorili nalog. Dakle, jasno idite u sporove sa potraživanjem?

Automatski prevedeno:
Kishen2777

Ista stvar se desila i sa mojom bankom kada sam osporio falkora transakcije

Automatski prevedeno:
Bbpaul je izbrisao post

DSSERVLTD

DSGNHUNT

Može li mi neko pomoći sa njima? Ne mogu da pronađem nijednu adresu e-pošte.

Hvala unapred.

Automatski prevedeno:

file

Povrat je podignut. Mesec dana kasnije trgovac je osporio povraćaj. Revolut je prihvatio trgovački dokaz. Ovo je faktura koju je dostavio trgovac.

Lažna e-pošta, lažna adresa za naplatu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
calumharris

Trebalo bi da zatražite potvrdu e-pošte koju vam je prodavac poslao na datum transakcije. Ovo je standardna praksa za svaku onlajn kompaniju.

Automatski prevedeno:

Prodavac je naveo da moja e-pošta (prava e-pošta koja se koristi u zahtevu za povraćaj sredstava) nije registrovana na njihovoj veb lokaciji. Kažu da lažni mejl (fabrikat) ne postoji

Zamolio sam Revolut da izazove trgovca i dostavi trupce

Ako lažna adresa ne postoji, a prava nije registrovana, kako neko može da se prijavi na svoj nalog?

Automatski prevedeno:
Howdydowdy je izbrisao post
rrsmrc je izbrisao post
rrsmrc je izbrisao post
rrsmrc je izbrisao post
rrsmrc je izbrisao post
1...571 572 573...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti