Zatvorio sam svoj račun kod njih zbog divljenja što sam imao recidiv kockanja. Imao sam 12 hiljada na svom zatvorenom računu. Žena me je ponovo izbacila zbog kockanja.
Poslao sam im preko 300 mejlova. Otprilike oko 80 mejlova dnevno. Progoniti ih zbog novca. Na kraju su odgovorili na traženi dokaz o depozitu. Ja sam im to obezbedio
Trebalo je još 100 e-poruka da mi pošalju e-poštu za podatke o mojoj banci.
- Ne znam zašto jer sam podigao 3000 funti nekoliko puta pre ovoga
Nakon što sam im poslao svoje bankovne podatke, nisu odgovorili.
Tako da sam pakao zbog pretnji kožom koje su upozorile sve vlasti. Odeljenje za borbu protiv prevara, moja banka, CKC, kockarsko telo Curacao. Upoznao policiju kao ljude koji vrše uplatu kao registrovane na virtuelnoj adresi u Londonu
Zvao se ANTHILL CENTER LIMITED - poslao sam im snimke lažne Instagram stranice sa logom koji odgovara logou i registrovanoj adresi istoj kompaniji koja uplaćuje novac za džekpot pljačkaša.
Tada su rekli da su poslali novac.
Kontaktirao sam svoju banku da vidim da li je nešto na putu. Rekli su ne. Jedan me je zamolio da dobijem TRN 18-cifreni kod.
Vratio sam se na jackpot raider. Poslao 43 e-poruke u kojima se traži. Oni su odbili.
Zatim sam dobio druge mejlove u kojima je pisalo da se još radi na tome i da još nije poslato.
Prošlo je 7 dana od početka do sada. Još uvek nema novca. Monzo odbija da vrati novac. Podneo žalbu Monzu.
Jackpot Raider je nedodirljiv. Oni nemaju licencu za UK tako da CKC ne može da radi
Nemaju ga u Curaco-u pa se nisu upali. Jedini ljudi koji izgledaju zainteresovani su tim za borbu protiv prevara. I sumnjam da će mi platiti
Automatski prevedeno: