Nadam se da ću dobiti nazad 12 hiljada pre nego što ih zatvore i da mogu da ih stavim na drugi nalog.
Imam velike količine novca koje sam prokockao na svom Monzo računu pa mislim da će me videti kao lošu mušteriju i želeti da me se otarase.
Džekpot raider mi je ponovo dao da trčim okolo.
Naveli su da su novac poslali 26
Imao sam još jednu e-poštu u kojoj se kaže da se radi na tome i da još nije sortirano. Stalno menjaju tu priču. Podignem se nade misleći/verujući da je poslato. Onda dobijam mejlove u kojima se kaže hvala na vašem strpljenju i sve to.
Stvar je u tome da mi zaista treba i bankomat za novac.
Jedini razlog zbog kojeg sam koristio jackpot Raider bio je taj što je to jedan od retkih sajtova na kojima sam mogao da se registrujem. Imao sam teških 15 godina problema sa kockanjem.
Poslednjih godina sam došao do faze u kojoj ako je manje od 1000 ne vidim to kao pristojnu pobedu. To je potpuno ludilo.
Više bih voleo da jednostavno kažu ne da ti to ne dobijaš, a ne da se nadam.
Sada znam da moja banka neće učiniti ništa. Isključivo zavisi od toga da li će JR isplatiti ili ne. Pošto sam zatvorio svoj nalog, a zatim zatražio povraćaj sredstava, to je dodatno otežalo situaciju. Obično isplaćuju sledećeg dana.
Odjednom je prošla nedelja i samo dobijam oprečne informacije od njih.
Ja ih ipak proganjam. Nisam siguran da li je to od pomoći ili ne. Bog zna.
Automatski prevedeno: