Zdravo Valdo, vbmsc mi je rekao da ne mogu da pronađu nijednu transakciju od mene u svom sistemu, pa sam osporio transakcije sa Revolutom. Ne znam da li je to nešto rešilo, ali bar sam pokušao🥺
Automatski prevedeno:
Agora
Zlato
pre 1 godinu
Takođe tražim trgovca vitafekp EE Tallinn
Da li neko zna nešto? Hvala unapred
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized849
Dijamantski
Anonymized849
pre 1 godinu
to je Orbeksija
Automatski prevedeno:
Anonymized839
poppyr
Dijamantski
poppyr
pre 1 godinu
Da li ko refundira?
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
Agora
pre 1 godinu
Takođe tražim trgovca vitafekp EE Tallinn
Da li neko zna nešto? Hvala unapred
I am also looking for the merchant vitafexp EE Tallinn
Nemam pojma bio je samo davanje informacija, nisam imao posla sa njima pa vam nisam mogao reći.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Dijamantski
pre 1 godinu
Još uvek pokušavam da pronađem Vpbazar estonia Ako neko ima bilo kakvu informaciju
Automatski prevedeno:
poppyr
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Ah ok, samo sam pretpostavio da si imao kontakt sa njima. Onda ću držati palčeve!
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Depasifi su tražili više informacija, pa su ih poslali. Da li vraćaju novac?
Automatski prevedeno:
Romi
Community & Complaints Administrator
dqvi124123
pre 1 godinu
Treba mi pomoć
I need help
Necesito ayuda
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Zdravo tamo.
Možete li biti konkretniji, molim vas? Kako bismo vam mogli pomoći?
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Agora
Dijamantski
Agora
pre 1 godinu
Da, i meni su to uradili, ali uspeo sam da dobijem povraćaj sredstava za jednu transakciju za koju je tada potvrđeno da su to oni, jer je imejl na njihovom sajtu i adresa mu odgovara.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Platinasti
pre 1 godinu
Pa ovo je pomalo pobeda.
iako je moj Lloids bankovni račun sada zatvoren pa mi je potrebno da ga pošalju drugom
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
ovo su bile informacije o mojoj banci.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovo je njihova adresa na veb stranici. Dobio sam povraćaj novca početkom marta za koji su takođe rekli da me ne prepoznaju.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Waldo1984
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 1 godinu
Da, imao sam povrat novca od njih i ista situacija koju su poslali u otvorenu banku za mene, morao sam da skačem kroz obruče jer nikada nisam povukao od njih.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Takođe mogu samo da napomenem svima da ako ste blokirali trgovca da prima uplate od banke kao što sam ja uradio, postoji šansa da će pokušati da vam vrate novac, ali to nije moglo da prođe jer se meni desilo! Morao sam da deblokiram dsservltd jer je moja banka blokirala refundiranje.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Waldo1984
Platinasti
Waldo1984
pre 1 godinu
Hvala vam - zamolili su me da pošaljem bankovne izvode itd. i bankovne podatke da mi ih prenesu pa ćemo videti.
nije najgora e-pošta koju treba prvo proveriti jutros
Automatski prevedeno:
Waldo1984
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 1 godinu
Ne, samo da su svi takvi. Transakcije su bile od 2023. godine, siguran sam i tako da nisu morali da isplate, ali to nije bilo mnogo, ali sve se računa i barem su pokušali da isprave stvari direktno refundirajući se, nadamo se da će naučiti lekciju, ali sumnjam jer sam siguran da će se to i dalje odvijati dok razgovaramo.