Zdravo Valdo, vbmsc mi je rekao da ne mogu da pronađu nijednu transakciju od mene u svom sistemu, pa sam osporio transakcije sa Revolutom. Ne znam da li je to nešto rešilo, ali bar sam pokušao🥺
Da, i meni su to uradili, ali uspeo sam da dobijem povraćaj sredstava za jednu transakciju za koju je tada potvrđeno da su to oni, jer je imejl na njihovom sajtu i adresa mu odgovara.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Platinasti
pre 1 godinu
Pa ovo je pomalo pobeda.
iako je moj Lloids bankovni račun sada zatvoren pa mi je potrebno da ga pošalju drugom
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
ovo su bile informacije o mojoj banci.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Ovo je njihova adresa na veb stranici. Dobio sam povraćaj novca početkom marta za koji su takođe rekli da me ne prepoznaju.
Da, imao sam povrat novca od njih i ista situacija koju su poslali u otvorenu banku za mene, morao sam da skačem kroz obruče jer nikada nisam povukao od njih.
Automatski prevedeno:
Waldo1984
Dijamantski
pre 1 godinu
Takođe mogu samo da napomenem svima da ako ste blokirali trgovca da prima uplate od banke kao što sam ja uradio, postoji šansa da će pokušati da vam vrate novac, ali to nije moglo da prođe jer se meni desilo! Morao sam da deblokiram dsservltd jer je moja banka blokirala refundiranje.
Ne, samo da su svi takvi. Transakcije su bile od 2023. godine, siguran sam i tako da nisu morali da isplate, ali to nije bilo mnogo, ali sve se računa i barem su pokušali da isprave stvari direktno refundirajući se, nadamo se da će naučiti lekciju, ali sumnjam jer sam siguran da će se to i dalje odvijati dok razgovaramo.