Da li je neko uspeo da uspešno zatraži bilo koje povraćaje sredstava u poslednje vreme? Čini se da nema mnogo uspešnih priča?
Koliko su ljudi uspeli da vrate ako jeste?
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized849
Dijamantski
Anonymized849
pre 1 godinu
https://intelling.io/
dobio direktne informacije od banke
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Kelly1234
pyne88
Dijamantski
pyne88
pre 1 godinu
Jeste li pronašli kriptomiju?
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Kishen2777
Platinasti
Kishen2777
pre 1 godinu
Ne, otkazao sam zahtev nakon što sam čuo da vam zatvaraju nalog. Poslao sam im e-poštu i rekli su mi da kontaktiram banku direktno pa to shvatam kao gubitak
Moj je sličan iznos, samo druga banka. Izgledaju kao da sarađuju. Jednom kada ih zaista odgajaju, dobra je vest za ove prevarante da se bore protiv njih.
Automatski prevedeno:
exodus1
WhoNext
Platinasti
WhoNext
pre 1 godinu
Takođe trenutno imam oko 5000 funti povraćaja sredstava prikupljenih sa mastercard-om, preko Santandera. Ni za jedan od njih nisam pripisan unapred, što je dosadno, ali nije bilo ažuriranja više od mesec dana i obično nema vesti je dobra vest!
Razbićeš ga! Nadam se da ćete uspeti da povratite novac, ili bar nešto od toga!
Bio sam čist skoro dve godine pre moje nedavne greške prošle nedelje. Samo se morate podsetiti da uopšte uklonite bilo kakvo iskušenje. Kao zavisnike, čak i samo kartica za grebanje od 1 funte može da nas odbije, tako da moramo da se držimo dalje od bilo kakvog oblika kockanja.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
exodus1
Dijamantski
exodus1
pre 1 godinu
Srećno sa Santanderom
Automatski prevedeno:
Waldo1984
juaky24
Dijamantski
juaky24
pre 1 godinu
Da li ste uradili sve gore navedeno što su pitali. Ja sam uradio svoje sa njima neposredno pre vas i mogu da potvrdim da sam upravo danas primio povraćaj novca.