Dobro veče svima
Ovo je moj prvi post nakon što je kočenjem bacio sve korisne informacije i kontakte.
Trenutno imam tekući slučaj sa FOS-om nakon što je moja banka odbila da podigne moje povraćaje sredstava po pogrešnom MCC-u. Takođe nisu uspeli da ponude pomoć i podršku u vezi sa mojom zavisnošću.
Tražim pomoć ako je moguće, pokušavam da kontaktiram ZPDG i BP V Loading. Imam transakcije u vrednosti od skoro 10.000 funti ovim trgovcima. Da li je neko imao nedavno kontakt sa ovim?
Poslao sam e-poštom neke od predloženih koje sam našao u ranijim objavama, ali nisam imao sreće da dobijem odgovor. Sada sam prilično na dnu i zaista moram da vratim nešto novca da bih ponovo stao na noge sa prioritetnim računima. Veoma sam razočaran i posramljen kako sam uopšte upao u takvu zbrku, ali izgleda da su ljudi ovde bili na sličnim pozicijama i da im je mnogo bolje, tako da se nadam.
Good evening all
This is my first post after trawlling threw all the helpful information and contacts.
I currently have an ongoing case with FOS after my bank refusing to raise my chargebacks under wrong MCC. They have also failed to offer help and support with my addiction.
I'm looking for help if possible, I'm trying to contact ZPDG and BP W Loading. I have almost £10,000 worth of transactions to these merchants. Has anyone had recent contact with these ?
I have emailed some of the suggested ones I found in earlier posts but have had no luck getting a response. I'm pretty much at rock bottom now and really need to get some money back to get back on my feet with priority bills. I'm highly disappointed and embarrassed in how I even got into such a mess, but seems people here have been in similar positions and are doing much better so I'm hopeful.
Automatski prevedeno: