NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 591)

pre 1 godinu od kirekin
|
2.109.041 pregleda 14.507 odgovora |
1...590 591 592...788
Dodajte post
Wood28
pre 2 meseci

Zdravo, imam transakcije sa oba trgovca koje ste spomenuli oko 1000 funti sa ZPDG-om.. iskreno, uopšte ne odgovaraju, poslao sam im e-poštu više puta, takođe se obratio Joakimu Hultinu koji je suosnivač, on me je zapravo blokirao na Fejsbuku! Poslao sam zvaničnu žalbu Intergiro-u koji im obezbeđuje Visa kartice, ali se ne nadam da će nešto učiniti. Ne znam ni kako da kontaktiram BP. Ovde su svi u istom čamcu i iskreno ovaj proces je spor i dugotrajan, ali nemojte odustajati!

Automatski prevedeno:
Kelly1234
pre 2 meseci

Hvala, to je kao da juriš duha, mora da je toliko nezakonito šta se tamo radi, ostavlja ljude u groznim situacijama

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

zdravo svima,

Podneo sam spor protiv TERRVERS-a pre oko mesec dana. Moja banka mi je danas poslala pismo u kojem obaveštava da TERRVERS osporava moje potraživanje i da mi neće vratiti novac. Dali su banci neke izmišljene gluposti o tome da sam kupio skinove, dao svoje ime, IP adresu, e-poštu itd.

Moja banka je rekla da im je TERRVERS rekao da ih nisam kontaktirao, ali da mogu da pružim dodatne informacije i da će podneti drugi zahtev u moje ime.

Da budem iskren, smatram da je sve ovo neodoljivo, da li bi neko mogao da savetuje kako da postupim u ovom trenutku? Da li neko ima kontakt podatke za TERRVERS ili zna šta da radim sada kada osporava moj povraćaj sredstava?

hvala ti

Automatski prevedeno:
Caz111111111
pre 2 meseci

Nisam koristio nijedno od onih kazina koje ste spomenuli, tako da je teško dati savet o njima, uvek vredan e-pošte sa objašnjenjem vašeg na GameStop-u i koristio sam njihov sajt da vidite šta kažu. Srećno 🤞🏻

Automatski prevedeno:
Caz111111111
pre 2 meseci

Takođe malo saveta sa monzom, iz mog iskustva ne pominju kockanje, dobra/usluge koje nisu primljene su bile uspešnije u podizanju povraćaja sredstava. Mislim da biste mogli da testirate da voda ide pogrešnim mcc kodom, možda ćete imati sreće, ali možda podignite samo jednu transakciju ili svoj najniži iznos od trgovaca. Ako to ne uspije, onda koristite robu/usluge koji nisu primljeni, ali očigledno morate prvo kontaktirati trgovce i igrati ih u njihovoj igri.

Automatski prevedeno:
Caz111111111 je izbrisao post
Anon007
pre 2 meseci

Zar zapravo niste bili u kontaktu sa njima?

Automatski prevedeno:
Waldo1984
pre 2 meseci

Mislim da se ne mogu kontaktirati. Izgleda da niko nije pronašao kontakt informacije za njih.

Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 2 meseci

O, dobro, sigurno banke mogu da vide da nema informacija na mreži, odvratno je kako to koriste kao izgovor kada su namerno držale sebe u tajnosti, neverovatno do čega idu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Waldo1984
pre 2 meseci

Ne, nisam mogao da pronađem nikakve informacije o njima i rekao sam to svojoj banci.

Kontaktirao sam druge trgovce kao što je VEBMOSAIC, ali su mi samo savetovali da podnesu povraćaj sredstava.

Bio sam iskren sa svojom bankom i rekao sam im da su svi povraćaji sredstava povezani sa kockanjem.

TERRVERS su prvi (i budimo iskreni, verovatno ne i poslednji) koji su osporili moj povraćaj.

Automatski prevedeno:
pre 2 meseci

Razmišljao sam da idem putem zahteva za pristup predmetu, ali izgleda da nema veb stranice u dokazima koje su dali banci?

Automatski prevedeno:
Anon007
pre 2 meseci

Pitao sam kazino za svoj oko 28. februara, kazino se nije povinovao, rekli su mi da imam 24 sata samo da pogledam svoje transakcije na svom nalogu, ali sam pokušavao više puta tokom dana da se prijavim i bio sam iznenađen i dalje blokiran.

Automatski prevedeno:
Anon007
pre 2 meseci

Zar ne biste mogli da zatražite od svoje banke da zatraži detalje o veb lokaciji direktno od tervversa? Želite i adresu e-pošte? Ako banka ima komunikaciju sa njima, oni sigurno mogu pomoći u pomoći

Automatski prevedeno:
Waldo1984
pre 2 meseci

Da, blokirao me kazino čim sam se požalio tako da nema šanse za to..! Razmišljao sam o veb lokaciji, ali sam kontaktirao svoju banku da vidim da li mogu da navedu veb adresu/e-mail

Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 2 meseci

To je ono što ću pokušati sutra, mislim, hvala. Tim za sporove otvara samo 8-5. Bože, ovo je mentalno iscrpljujuće lol

Automatski prevedeno:
Bbpaul
pre 2 meseci

Zdravo Paul, da li imate detalje za E0000480 molim vas? Bilo bi mi od velike pomoći da kontaktiram banku!

Automatski prevedeno:
Dt100
pre 2 meseci

Detalji su vam već dati, pogledajte unazad.

Automatski prevedeno:
Someone.Else je izbrisao post
Bbpaul je izbrisao post
pre 2 meseci

Da li neko ima ažurirane kontakt podatke za ovo? Ili ste imali uspešan kontakt i refundiranje?

1.ZPDG

2.EMPIRE

3. BOOKSPERSUE

4.ALPHASTRIKE

5.SPRAAI SOFTVARE

6. PLAĆANjE

7.SEAMFONI

8.Flash24

9.BALOSH INTEGRATED

10.FAIRFURT AFRICA LO

11.FIKS25 INTAGRATIVNO

12.UBURU TEHNOLOGIJA P

13.peraramp

14.ARKTIČKE INOVACIJE

15.VievN

16.LuckiG

17.Canapai

18.ARCHIVIA TECH

19.BP V Učitavanje

Upravo sam bacio svoju listu i pretražio Google, ali nisam bio srećan što sam našao nešto 🙃

Automatski prevedeno:
1...590 591 592...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti