Može li neko da mi da osnovnu ideju o najboljem načinu da to uradim. Pokušavam da pročitam nit, ali ima dosta toga da prođem, i znam da su neke od mojih transakcija bile pre nekog vremena, tako da bi vreme moglo biti važno
Kockao sam se besplatno već 5 godina nakon što sam izgubio mnogo novca, a onda sam pre nekoliko meseci saznao za strane kazina bez gam-stopa i moj život se okrenuo nagore. Znam da sam zavisnik od kockanja i zato sam se isključio sa svih strana, prijavio se na Gamstop, blokirao kockarske transakcije u svojoj banci itd. Izgubio sam skoro svu svoju ušteđevinu tokom poslednjih nekoliko meseci i jednostavno nisam mogao da se zaustavim. Ubeđen sam da su mnoga kazina u kojima sam igrao nameštena, a bilo ih je mnogo.
Bankiram kod Monza, ali sam napravio dosta depozita putem kreditnih kartica. Mnoge monzo transakcije su bili transferi Falcora Finance ili Paiop.
šta da prvo uradim, da kontaktiram trgovce? Kako da to uradim? Očajnički želim da pokušam da vratim nešto od ovog novca. Znam da sam ga izgubio zbog sopstvene slabosti, ali sam preduzeo korake da se od toga zaštitim, i jednostavno ne izgleda pošteno da ova kazina namerno pokušavaju da zaobiđu to i eksploatišu patetične ljude poput mene
Automatski prevedeno: