Koji trgovac vam je vratio novac da vidite da li imam svoj izvod o plaćanju
Automatski prevedeno:
Anonymized849
Miki33
Srebro
Miki33
pre 1 godinu
.
Ne reaguju
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized847
Dijamantski
Anonymized847
pre 1 godinu
Od stvarnih trgovaca ili kazina?
Automatski prevedeno:
Anonymized849
Anonymized839
Srebro
Anonymized839
pre 1 godinu
Moj je bio trgovački
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Anonymized849
Dijamantski
Anonymized849
pre 1 godinu
Poslao sam ti imejl
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized1081
Dijamantski
Anonymized1081
pre 1 godinu
Ako ne odgovore u roku koji im je banka dala, a koji ste objavili 45 dana, to obično znači da ste pobedili, oni imaju rok do 23.59 da odgovore 45. dana, takođe ako je vikend, nećete čuti ništa do ponedeljka. Neki trgovci odgovaraju u poslednjem trenutku. Ako trgovac ne osporava, oni obično obaveštavaju banku i banku vas kontaktiraju pre isteka perioda čekanja.ili će trgovci ignorisati zahtev za spor i samo morate da sačekate da prođe 45. dan.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
mdtito984
Dijamantski
mdtito984
pre 1 godinu
Gubi se idiote
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Outdoorstyours
Dijamantski
Outdoorstyours
pre 1 godinu
Jesi li dobio svoj novac?
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Anonymized839
Dijamantski
Anonymized839
pre 1 godinu
Visa traje samo 20 dana. Kontaktirao sam Revolut, već su rekli da ćete uskoro čuti ažuriranje
Svakako kazina - oni moraju polako shvatati da su sjebani. Svi oni nude kripto plaćanja, tako da nisam siguran zašto i dalje nastavljaju sa debitnim i kreditnim karticama.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized1081
Dijamantski
Anonymized1081
pre 1 godinu
Visa je 30 do 45 dana. Ne radim ovo ponovo sa vama. Imam 3 visa kartice i sve su iste, čak sam razgovarao i sa Visom.koja mi je takođe rekla da može zavisiti i od posrednika, izdavalac vaše kartice zopa Banka ima 60 dana, ali oni bi želeli da se izmire u roku od 20 dana, ali moraju da daju trgovcu 30 dana da odgovori.
Automatski prevedeno:
Anonymized839
Anonymized1081
Dijamantski
Anonymized1081
pre 1 godinu
Takođe ste prošli 20 dana od kada smo poslednji put objavili o ovome
OK...čitao sam otprilike nedelju dana i nadam se da ću dobiti povraćaj novca....nisam siguran da li mogu da pomenem kazino u pitanju, ali to je Magius (registrovan na Kipru)
Učinili su me brojni trgovci preko gore pomenutog kazina...
Ali Monzo neće zatvoriti vaš račun ako im dugujete novac, bilo veliko prekoračenje ili njihov Flek račun. Možda to nekima pomaže?
Automatski prevedeno:
PH101
Anonymized849
Srebro
Anonymized849
pre 1 godinu
Napisao sam 4 e-poruke Vebmosac-u, oni ih samo ignorišu.
Pokušaću još jednom pre nego što odem u banku i prijavim ih finansijskom ombudsmanu i bilo kome drugome treba da zna. Njihova registrovana adresa je 50 Essek Street, London, Engleska, VC2R 3JF - to zapravo pomaže u bilo čemu.
Koliko (otprilike) imate nakon što se vratite od njih? Moj je 4-cifren. Moraćete da ostanete u kontaktu da biste mi rekli kako je vaš sa njima. Pročitao sam da je neko drugi nedavno dobio punu refundaciju od njih.