Ako ne odgovore u roku koji im je banka dala, a koji ste objavili 45 dana, to obično znači da ste pobedili, oni imaju rok do 23.59 da odgovore 45. dana, takođe ako je vikend, nećete čuti ništa do ponedeljka. Neki trgovci odgovaraju u poslednjem trenutku. Ako trgovac ne osporava, oni obično obaveštavaju banku i banku vas kontaktiraju pre isteka perioda čekanja.ili će trgovci ignorisati zahtev za spor i samo morate da sačekate da prođe 45. dan.
Svakako kazina - oni moraju polako shvatati da su sjebani. Svi oni nude kripto plaćanja, tako da nisam siguran zašto i dalje nastavljaju sa debitnim i kreditnim karticama.
Visa je 30 do 45 dana. Ne radim ovo ponovo sa vama. Imam 3 visa kartice i sve su iste, čak sam razgovarao i sa Visom.koja mi je takođe rekla da može zavisiti i od posrednika, izdavalac vaše kartice zopa Banka ima 60 dana, ali oni bi želeli da se izmire u roku od 20 dana, ali moraju da daju trgovcu 30 dana da odgovori.
OK...čitao sam otprilike nedelju dana i nadam se da ću dobiti povraćaj novca....nisam siguran da li mogu da pomenem kazino u pitanju, ali to je Magius (registrovan na Kipru)
Učinili su me brojni trgovci preko gore pomenutog kazina...
Napisao sam 4 e-poruke Vebmosac-u, oni ih samo ignorišu.
Pokušaću još jednom pre nego što odem u banku i prijavim ih finansijskom ombudsmanu i bilo kome drugome treba da zna. Njihova registrovana adresa je 50 Essek Street, London, Engleska, VC2R 3JF - to zapravo pomaže u bilo čemu.
Koliko (otprilike) imate nakon što se vratite od njih? Moj je 4-cifren. Moraćete da ostanete u kontaktu da biste mi rekli kako je vaš sa njima. Pročitao sam da je neko drugi nedavno dobio punu refundaciju od njih.