Mislim da je to procedura tamo, ali bi trebalo da bude mnogo lakše osim ako to ne tvrdite sve vreme onda bih mogao da vidim njihov ugao na tome
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized1159
Dijamantski
Anonymized1159
pre 1 godinu
U redu, imam oko 4 meseca, samo dobijam ažuriranja da su zauzeti, a da još ne mogu dodeliti nekoga, što može potrajati više od godinu dana
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da, potpuno razumem, nikada se ne osporavam ni za šta, pa čak i obično se žalim, tako da je frustrirajuće, ali videćemo. Mislite da bi možda vredelo da pomenem slučajeve FOS-a koji su prihvaćeni iz istog razloga kada mi se žalbe vrate? Siguran sam da bi radije izbegli da idu kod njih jer su optužbe znatne kada dođe do te tačke
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 1 godinu
Da, spomenite to samo da biste ga ojačali, ali oni bi trebali da ih podignu. U svakom slučaju, radite kako treba
Automatski prevedeno:
Vkieranc
Dijamantski
pre 1 godinu
zdravo,
da li neko zna pravila Mastercard-a za pogrešno pranje MCC-a/transakcija da bih ovo mogao dati svojoj banci!
Da, držim ti prste. Čudno - podigao sam povraćaj sredstava kod Monza, oni su ih sve odbili i sledećeg dana je jedan od trgovaca vratio uplatu. Pitam se da li je Monzo obavestio trgovca čak i ako odbije povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
dbeasley41996
Platinasti
dbeasley41996
pre 1 godinu
To je ludo. Od kog trgovca ste dobili povraćaj novca?
Da, mislim da banke moraju da upozore trgovce na zahtev za povraćaj sredstava, i očigledno je da neke od njih odmah pokrenu povraćaj sredstava. Dakle, samo pokazuje da bi moglo biti vredno podizanja čak i ako će Monzo odbiti!
Monzo neće prihvatiti nijednu od mojih povraćaja sredstava. Samo me pitaju šta sam naručio, a šta nisam dobio. Mislim da samo pokušavaju da me spreče da tražim bilo šta - takav bol u leđima...
Monzo tako beskorisan 😣
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
pre 1 godinu
Upravo sam dobio e-poštu iz kazina. Prvo sam otišao kod njih i oni su me odbili da ponudim 200 funti kao gest dobre volje. Uplatio sam 8k 🙈 Odgovorio sam pre mesec dana i samo ponovio da su zamaskirali transakcije i krenuo bih putem povraćaja sredstava ako mi ne vrate novac. Oklevao sam da podignem povraćaj sredstava jer su ljudi zatvorili račune.
Kazino mi sada nudi polovinu mojih ukupnih depozita.