NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 621)

od kirekin
|
2.080.627 pregleda 14.433 odgovora |
1...620 621 622...784
Dodajte post
Colin09

O bože izvini, mislio sam da jeste

Automatski prevedeno:

Što se tiče finansija Falcora, oni imaju sestrinsku kompaniju pod nazivom Nucleus365. Oni su regulisani FCA, ali kontakt informacije su pogrešne. Danas smo razgovarali sa kombijem iako kaže da je Falcora finansirala transakciju preko Nucleus365. Podigao sam to u banci, oni vam odmah zatvore račun i ništa ne stižete. Ako neko ima ideju šta da radim molim vas da mi kažete. Banka je takođe rekla da ne mogu ni da pokušam da povratim sredstva jer su otišla na račun Falcora/nucleus365 na moje ime kada nikada nisam otvorio račun kod njih.

Automatski prevedeno:
Nasrin999

Kojeg kazina/trgovca ste dobili preko kazina Santeda? Još uvek imam posla sa Goldenbet-om dok čekam drugog agenta FOS-a, trgovac je bio Nikotpf active veb limited, pokušao je da kontaktira elegro ali su poricali da je to bio jedan od njihovih trgovaca

Automatski prevedeno:
Kishen2777

Mogu li da pitam preko koje banke je ovo bilo?

Automatski prevedeno:

Ko je dobio e-poštu od:

crveni gavran doo

stardust global

??

Automatski prevedeno:
Ojay

TSB

Automatski prevedeno:
Kishen2777

Da li su vam rekli koja je adresa e-pošte povezana sa tim nalogom? Pod pretpostavkom da kladionica koristi naše KIC informacije da bi podesila ove naloge koristeći adresu e-pošte sa našim imenom koju su postavili?

Automatski prevedeno:

Upravo sam malo kopao i prema Falcorasovim 'dokumentima potrebnim za postavljanje ličnog naloga' potrebno je sledeće. Poslao sam sve za verifikaciju kazina osim "verifikacije uživo" - snimak ekrana ispod. Ne znam da li ste ikada skenirali lice kada ste se prijavili u svoj kazino, ali znam da nisam, ovo bi moglo pomoći vašem sporu.

file

Automatski prevedeno:
Ojay

Nije mi rekao ništa što je zaista zabrinjavajuće, proverio sam svoju e-poštu na kojoj sam otvorio nalog za klađenje. Rečeno je da nije pronađen nalog, iskreno da su Nucleus365/falcora noćna mora.

Automatski prevedeno:
Kishen2777

Da, pokušao sam nekoliko puta, ali nisam imao sreće. Takođe, nigde ne stoji da su oboje u dosluhu. Svuda sam tražio i pitao chatgpt da li ima traga da su povezani. Ja bih to označio TSB-u.

Automatski prevedeno:
Colin09

Da li je to bilo u vezi sa povraćajem sredstava debitnom karticom ili potraživanjem bankovnog transfera?. Takođe, kog datuma je vaš zahtev podignut?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
KyleSteem

Banktransfer.

Ali sada nakon ćaskanja sa njima oko 4,5 sata, oni kažu da su otkazali slučaj prema GDPR-u i protokolu bankarske industrije...

Automatski prevedeno:
Bobalobadob

Bitebloom LTD zaista nema licencu, a ja se takođe borim da dobijem povraćaj novca od njih. Takođe ne mogu da stupim u kontakt sa njima. Imam sve detalje o kompaniji od Companies House, možete ih proveriti na njihovoj veb stranici.

Mogu vam samo pomoći u ovome, želim vam sreću

file

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Hej, na kompanijskim kućama aktivni veb raspušten 2022. Jsut mi je ovo rekao banci i rekli su da su pokrenuli sporove da će se čuti u roku od 7 godina

Automatski prevedeno:

Kako da odgovorim na ovu e-poštu koju sam upravo dobio od Fresh-bet?

draga

Nadam se da će vas ova e-poruka dobro pronaći.

Javljamo vam se u vezi sa vašom nedavnom prepiskom u vezi sa vašim zahtevom za povraćaj sredstava.

Imajte na umu da ste registracijom naloga na našoj veb stranici potvrdili da prihvatate naše Odredbe i uslove i Politiku privatnosti, kao što je navedeno u članu 1. Odredbi i uslova.

Štaviše, u skladu sa našim Uslovima i odredbama, posebno odeljkom „Ko može da igra", prihvatamo samo igrače iz jurisdikcija u kojima je onlajn kockanje zakonski dozvoljeno. Isključiva je odgovornost igrača da proveri i poštuje zakone i propise o kockanju koji se primenjuju u njihovoj nadležnosti pre nego što se upuste u igru na našoj platformi.

Dodatno:

U potpunosti je odgovornost igrača da obezbedi da učešće u igrama na mreži ne krši nijedan primenljivi zakon.

Deponovanje stvarnih sredstava i klađenje na pravi novac podležu zakonskom okviru vaše zemlje, a poštovanje takvih propisa je vaša isključiva odgovornost.

U nekim jurisdikcijama, kockanje na mreži može biti ograničeno ili zabranjeno. Ako se ovo odnosi na vašu lokaciju, korišćenje vaše platne kartice za takve transakcije je neovlašćeno. I dalje je odgovornost vlasnika kartice da bude upoznat sa relevantnim zakonima o kockanju u svojoj zemlji prebivališta.

Želimo da istaknemo da se sve transakcije na našoj platformi sprovode u strogom skladu sa utvrđenim pravilima.

Imajte na umu da, pošto koristimo dobavljače plaćanja trećih strana, nemamo kontrolu ili informacije o specifičnim deskriptorima koji se mogu pojaviti na vašim transakcijskim računima.

Štaviše, pogledajte našu „Smernicu refundiranja", koja jasno precizira da nadoknada nije dostupna ako su dotični novac, uključujući sve povezane bonuse, korišćen za pristup našim Uslugama.

Ukoliko su vam potrebna dodatna pojašnjenja ili pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

srdačan pozdrav,

Agent za usklađenost / Kira Carter

Automatski prevedeno:

Takođe imam zlatnu opkladu i pokušavam da dobijem povraćaj novca od toga da su oboje deo Santeda International bv grupe. Ima li neko savet?

Automatski prevedeno:

Takođe imam zlatnu opkladu i pokušavam da dobijem povraćaj novca od toga da su oboje deo Santeda International bv grupe. Ima li neko savet?

Automatski prevedeno:

Pripremite se za C&P majstorsku klasu e-pošte kao odgovor agenta za usklađenost.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Samo želim da pošaljem e-poštu da ne mogu da kopiraju i nalepe izlaz iz lol.

Automatski prevedeno:
Lucid_1337 je izbrisao post
melrao007

Oni koriste isti šablon za sve koji pitaju o transakcijama, dobio sam potpuno istu poštu, ali iz različitih kazina.

„Nemamo kontrolu nad našim trećim licima ili šta kaže vaša transakcija"

Pročitao sam tu rečenicu toliko puta i još uvek nema smisla, samo ih nateraj da izgledaju krivi i oni to sami potvrde.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...620 621 622...784
Idi na stranicuod 784 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti