NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 630)

od kirekin
|
2.114.230 pregleda 14.510 odgovora |
1...629 630 631...788
Dodajte post
Ojay

Ako im kažete da je van 120 dana da je to bilo za praznik [ako su velike sume] ili koncert za budući datum. To prevazilazi pravila Mastercard od 120 dana

Automatski prevedeno:
Laura448

To sam i mislio, ali sa kim su oni povezani? Da li postoji veb lokacija ili prodavnica?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Stvarno nemam pojma! Ozbiljno je to noćna mora. Nadam se da nam neko može pomoći.

Pretežno sam koristio jokabet, a oni su koristili gomilu različitih imena kompanija da bi uzeli sredstva. Moje isporuke je super teško pronaći!

Automatski prevedeno:
melrao007

Gde se navodi da je Nikotpf na listi upozorenja FCA i da nije u mogućnosti da posluje u UK? Ovo bi moglo širom otvoriti moj FOS slučaj

Automatski prevedeno:
Gojira7346

https://vvv.fca.org.uk/nevs/varnings/elegro-niko-technologies-vvvelegroeu

Automatski prevedeno:
melrao007

Hvala vam! Ovo je potencijalna promena igre za mene

Automatski prevedeno:
Laura448

Neverovatno, jeste li sigurni da ne možete da osporite naplate starije od 120 dana? Ako su nelegitimni onda bi sigurno trebalo da budete u mogućnosti.

Automatski prevedeno:
Laura448

jokabet uopšte nije trebalo da vam dozvoli da se pridružite jer zabranjuju ljudima da se pridruže iz UK

ja i nekolicina drugih smo im pokrenuli to pitanje i vratili naš novac od njih.

pogledao bih uslove i nastavio odatle

Automatski prevedeno:

Ne mogu da verujem da ovo ranije nisam video.

https://vvv.fsc.gi/nevs/statement-on-kuickbit-limited-502

Oni su isti kao Gorivire i svi ostali ološ koji se pretvaraju da kripto kupci.

Automatski prevedeno:
mrkrm

s obzirom da su u vlasništvu santeda grupe, sigurno bi trebalo da bude isto i sa ostalim kazinom. Kako mislite da dobijete povraćaj novca?

Automatski prevedeno:

Danas smo saznali da povraćaj sredstava može da se vrati 540 dana u posebnim okolnostima.

Preporučujem svima koji imaju pitanja da koriste Chatgpt. Saznao sam toliko informacija i saveta, uključujući pravila o povraćaju sredstava i informacije u vezi sa trgovcima koji su na FCA listi upozorenja itd.

Danas sam poslao žalbe i mojim bankama i FCA.

Sada kada su MasterCard i Visa u medijima za ovo, može li grupna tužba krenuti dalje. Ima li neko ovde sa pravnim iskustvom?

Automatski prevedeno:

s obzirom da su u vlasništvu santeda grupe, sigurno bi trebalo da bude isto i sa ostalim kazinom. Kako mislite da dobijete povraćaj novca?

Automatski prevedeno:

Dolazi vreme za Santedu - mislim da je trenutno previše protiv njih. Toliko obaveštenja o uklanjanju sa liste vlada širom sveta da su one jednostavno ignorisale. Stvari su ipak krenule dalje i njihovo vreme dolazi.

Automatski prevedeno:

Danas smo saznali da povraćaj sredstava može da se vrati 540 dana u posebnim okolnostima.

Preporučujem svima koji imaju pitanja da koriste Chatgpt. Saznao sam toliko informacija i saveta, uključujući pravila o povraćaju sredstava i informacije u vezi sa trgovcima koji su na FCA listi upozorenja itd.

Danas sam poslao žalbe i mojim bankama i FCA.

Sada kada su MasterCard i Visa u medijima za ovo, može li grupna tužba krenuti dalje. Ima li neko ovde sa pravnim iskustvom?

Automatski prevedeno:

Da, mogu da se vrate dalje, ali to je, nažalost, veoma retko i samo u ekstremnim okolnostima kao što je sudski nalog. Kao što je neko drugi rekao, ako je vezano za praznike ili drugu zaštićenu robu široke potrošnje, moguće je vratiti se i preko 120 dana unazad.

Automatski prevedeno:
Ojay

Nisu u vlasništvu Santede.

Automatski prevedeno:
Laura448

Zdravo, imate li kopiju onoga što sam prethodno poslao jer ne mogu da pronađem!

Automatski prevedeno:
mrkrm

Hej! Da, bio sam u pregovorima sa njima za 3k ako bih potpisao izjavu o odricanju odgovornosti 3k je bilo bolje nego ništa u trenutku, ali pošto sam već uspostavio trgovca sa svojom bankom, oni su odbili i rekli da je slučaj zatvoren životinja k

Automatski prevedeno:
Lottie48

Sada će locirati k

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Da, to je tačno, recimo praznik ili koncert ako je kupovina za neki budući datum onda moraju da previde 120 dana 🙂

Automatski prevedeno:
Ojay

Možete da navedete da je to za praznik ili koncert nešto što je niže u smislu datuma. Inače nemam pojma o drugim posebnim pravilima. Ks

Automatski prevedeno:

Momci, ako se borite sa 120 dana, ne plašite se.

Navedite da ste kupili 30-dnevno krstarenje ili letove, a zatim pošaljite e-poruku dotičnoj kompaniji za dokaz banci da ste bezuspješno komunicirali. Oni će ih podići. Bankiram sa revolutom i oni su kao monzo! ali znajte šta govorite i nećete imati problema. Nikada ne pominjite kockanje osim ako niste sigurni da to možete dobiti na taj način. Ali nema dobara/usluga jer tehnički nismo imali robu ili usluge ovih kompanija u pitanju. Ks

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...629 630 631...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti