Da, upravo sam danas podigao povraćaj sredstava od svoje banke za njih. Mislim da su povezani sa piker4veb.net pošto sam takođe imao transakciju od njih istog dana
Automatski prevedeno:
exodus1
Platinasti
pre 1 godinu
Da li neko zna bilo kakvu informaciju o MIDLVR i TRNDBE?
Automatski prevedeno:
RedAlice
melrao007
Zlato
melrao007
pre 1 godinu
Nikotpf*21masteri LTD London je refundirao tek nakon što je moja banka podigla povraćaj sredstava, nisu odgovorili na moje imejlove
Automatski prevedeno:
melrao007
Anonymized916
Dijamantski
Anonymized916
pre 1 godinu
Čini se da ovo više nije na njihovom sajtu
Automatski prevedeno:
Lottie48
cyoca2
Dijamantski
cyoca2
pre 1 godinu
Pošaljite mi e-poštu na L
Automatski prevedeno:
Martin61
RedAlice
Zlato
RedAlice
pre 1 godinu
Šta ste rekli svojoj banci da podigne povraćaj sredstava
Automatski prevedeno:
cyoca2
Lottie48
Zlato
Lottie48
pre 1 godinu
Poslao sam vam e-poštu hvala
Automatski prevedeno:
Ojay
RedAlice
Srebro
RedAlice
pre 1 godinu
Kako ste uspeli da naterate svoju banku da ozbiljno shvati zahtev i da li je bilo koja od uplata izvan 120 dana?
Automatski prevedeno:
RedAlice
Ojay
Zlato
Ojay
pre 1 godinu
Bilo je to u roku od 120 dana na Mastercard kartici
Rekao sam im da ništa nisam kupio od ovog preduzeća i pomenuo veb lokaciju fiktivnih kompanija, rekao da nemam račun od njih, potvrdu e-pošte od njih. Koristio sam svoju karticu za nepovezane kupovine.
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
pre 1 godinu
Podigao sam povraćaj sredstava kod Lloida
podigli su nakon vesti iz Velike Britanije o prevarama u kockarnicama, i nagradili su me od 100£ kompenzacije za nevolje kao žalbu
Automatski prevedeno:
Anonymized1081
Dijamantski
pre 1 godinu
Mislim da je Lloid's shvatio šta se dešava
Automatski prevedeno:
Ojay
RedAlice
Srebro
RedAlice
pre 1 godinu
Ok hvala druže
Automatski prevedeno:
Ojay
Anonymized1081
Srebro
Anonymized1081
pre 1 godinu
U redu, odlično, videćemo šta će biti od toga
Automatski prevedeno:
melrao007
Dijamantski
pre 1 godinu
Upravo sam koristio chat gpt da pošaljem e-poštu FCA sa detaljima o svemu, imenima kazina, imenima trgovaca, načinu na koji su me banke tretirale i zatvaranju računa. Takođe da je Nikotpf na listi upozorenja FCA i da nije ovlašćen za rad u UK, ali je na mojim izjavama.
Tako sam gotov!!
Nadam se da će ovo dobiti moje ime u sistemu u slučaju bilo čega, tj. radnji klase.
Razmišljam da pošaljem e-poštu FOS-u, ali se još nisam žalio banci pa mislim da to moram prvo da uradim.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
C2D2
Tabbbs
Srebro
Tabbbs
pre 1 godinu
Koji trgovac onda? Izvinite ako ne razumem kontekst.
Automatski prevedeno:
Laura448
Ojay
Zlato
Ojay
pre 1 godinu
zdravo,
Ne, rekao sam im da je za digitalnu robu, nema usluga ili robe. Većina ovih kompanija nudi digitalnu robu tamo gde je otišao naš novac, a mi od kompanija nismo ništa dobili.
Momci, ako želite da podignete povraćaj sredstava koji je stariji od 120 dana, onda morate da kažete svojoj banci da ste platili odmor koji je bio za datum u budućnosti koji će tada preći na 120 dana. Danas sam uradio, nadam se da će doći kroz sreću sve k
Hej lottie, nadao sam se da mi možeš pomoći strana 162 nešto što si uspeo da dobiješ povraćaj novca od paisvik-a za koju kompaniju je to bilo? Poslao sam im e-poštu danas pitajući me za moju isporuku, rekli su da nemaju razumevanja i da se borim sa transcat vorld [coresbite] koji moram da podignem sa bankom, ali bih radije direktno kompaniji vratio novac.
Nadam se da si dobro h
Automatski prevedeno:
Laura448
Zlato
pre 1 godinu
Momci su pronašli informacije o mahmai-u naplati u vašoj banci. Sa ovim informacijama! Tamo se navodi lažno.
podići kao bez robe ili usluge.
mahmai su Mailasian banka! Oni nemaju posla da imaju naša sredstva.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Laura448
exodus1
Zlato
exodus1
pre 1 godinu
MIDLVR? da li je to moja dostava? Ja se borim sa ovim h