NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 643)

od kirekin
|
2.111.671 pregleda 14.509 odgovora |
1...642 643 644...788
Dodajte post

Oh, tako pomalo kao Los Pollos Hermanos u emisiji Breaking Bad, stvarno funkcionalna prodavnica pilića ispred laboratorije za metamfetamin.

Ali u ovom slučaju sajt sa skinovima koji se nalazi ispred lukavog kazina?

Automatski prevedeno:

Sajt će apsolutno prodavati skinove i stvari, ali će takođe imati ugovor u pozadini sa navedenim lukavim kazinom o plaćanju karticama. U suštini, korišćenje naloga trgovca na sajtovima skinova da bi se sakrila prava priroda plaćanja.

Automatski prevedeno:

Ako kompanija promeni procesor plaćanja ili koristi drugo ime kompanije za obradu vaše uplate, da li je to njihova lažna aktivnost, gde se sredstva mogu vratiti?

Automatski prevedeno:

Zavisi. Neke kompanije imaju drugačiji naziv za plaćanja. Sve se svodi na to koja je roba kupljena i koji kodovi su korišćeni za obradu plaćanja. Dakle, za kockanje, regulisanu robu, ako to nije 7995 ili ekvivalentan kod za kockanje, onda nije ispravno kodiran i stoga je lažan.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Zašto ipak ne dobiju sopstveni račun za obradu plaćanja?

Kockanje nije protivzakonito?

Ne kockam se tako da znam sve o tome osim petice na Grand National jednom godišnje ili o tome da Engleska stigne bilo gde na Euru da bi bilo zabavnije.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Hvala, izgleda čudno da bi koristili drugo ime kompanije izvan svog. Da li je neko identifikovao MCC na njihovim revolucionarnim izjavama?

Automatski prevedeno:
Anonymized847

Zdravo druže. Pitam se samo da li ste imali te informacije za e-poštu. navija za tvoju pomoć.

Automatski prevedeno:

Da li je terraverse definitivno 100% Donbet? Da li je to dokazano?

Automatski prevedeno:

Zašto ipak ne dobiju sopstveni račun za obradu plaćanja?

Kockanje nije protivzakonito?

Ne kockam se tako da znam sve o tome osim petice na Grand National jednom godišnje ili o tome da Engleska stigne bilo gde na Euru da bi bilo zabavnije.

Automatski prevedeno:

To je legalno ako je licencirano. Ovi sajtovi su ofšor i nemaju uslov da mogu da primaju kockarske uplate sa debitnih i kreditnih kartica u Ujedinjenom Kraljevstvu – tako da skrivaju plaćanja kao kupovinu ili nešto drugo pod različitim nazivima kompanija zaobilazeći automatizovane blokove i krše pravila Visa i Mastercard. To je ogroman problem.

Automatski prevedeno:

Zdravo druže. Pitam se samo da li ste imali te informacije za e-poštu. navija za tvoju pomoć.

Automatski prevedeno:

Izvini druže - javiću ti se što pre

Automatski prevedeno:

Juče je neko objavio snimak ekrana Falcora Finance plaćanja koje je blokirala i vratila njihova banka. Ima li neko to? Nisam uspeo da ga snimim na vreme, ali bi mi bilo od velike pomoći da dokažem kriminalnu aktivnost koju Falcora/Santeda sprovodi sa svojim potraživanjem protiv moje banke.

Automatski prevedeno:

Nisam sve prošao jer ima previše toga da se prođe. Meni zvuči kao da svi pokušavate da izvršite prevaru prve strane jer ste svesni da ste pristali da izvršite ova plaćanja. Kakve veze trgovac ima sa bilo čim?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Nisam sve prošao jer ima previše toga da se prođe. Meni zvuči kao da svi pokušavate da izvršite prevaru prve strane jer ste svesni da ste pristali da izvršite ova plaćanja. Kakve veze trgovac ima sa bilo čim?

Automatski prevedeno:

Prevara prve strane 🤣. Još jedna biljka iz dodgi kazina. Pravila su bukvalno iznošena iznova i iznova i neću ih ponavljati. Ovo su REGULISANA i OGRANIČENA roba – ne mogu biti lažno predstavljena i to je upravo ono što kazina rade. Zašto se inače skrivati iza nigerijskog prodavača knjiga za plaćanje kockanja?

Automatski prevedeno:

Zdravo, može li neko da mi pomogne sa kontakt informacijama za buton - mogu da pronađem samo veb lokaciju sa kontakt formom, a oni ne odgovaraju! Hvala

Automatski prevedeno:

Ahhh, pa sve ove Gamstop kazina u kojima sam igrao, da sam pristao da izvršim uplatu ovom merchatu za koji me banka pita da li sam ovo ja, jer bi ovo mogla biti prevara, mogu li ih potražiti nazad?

Automatski prevedeno:

Ahhh, pa sve ove Gamstop kazina u kojima sam igrao, da sam pristao da izvršim uplatu ovom merchatu za koji me banka pita da li sam ovo ja, jer bi ovo mogla biti prevara, mogu li ih potražiti nazad?

Automatski prevedeno:

Potencijalno da. Pročitaj nit. Bukvalno Visa i Mastercard trenutno istražuju problem.

Automatski prevedeno:

Zdravo

Da li neko zna ko je ili šta je "Vkradr London"?

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Znači, onda niko neće direktno u svoju banku? Banke imaju alate da provere da li je počinjena prevara prve strane. Znam jer sam ranije radio sa bankama na istrazi prevara kada klijent kontaktira u vezi sa transakcijama.

Automatski prevedeno:

Uplatio sam depozit u Betmac kazino koristeći svoju Visa debitnu karticu, ali prodavac je EHEFEDDI GLOBAL SE. U to vreme sam razumeo da je ovo za Bet Mac, ali pod nekim lažnim imenom transakcije. Novac je stigao na moj Bet Mac račun za nekoliko sekundi.

Da li je to nešto što Visa onda rado istražuje?

Automatski prevedeno:

ZoloBet takođe koristi lukave trgovce, ali onda imajte dobru recenziju na ovom sajtu.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:

Znači, onda niko neće direktno u svoju banku? Banke imaju alate da provere da li je počinjena prevara prve strane. Znam jer sam ranije radio sa bankama na istrazi prevara kada klijent kontaktira u vezi sa transakcijama.

Automatski prevedeno:

Svako ide direktno u svoje banke! Pokušaji povraćaja se vrše na osnovu lažnih plaćanja i za regulisanu robu koja nije primljena. Glavna stvar je da ovi kazina ne bi trebalo da prihvataju ništa od igrača u UK ili drugim jurisdikcijama gde nemaju licencu za to.

Automatski prevedeno:
Anonymized847

zanimljivo. Zvuči kao da bih mogao da dobijem nekoliko funti da vratim. Živeli

Automatski prevedeno:
1...642 643 644...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti