Da li biste priznali da ste znali da je to kockanje koje pokušavate da uradite, i samo da ste mislili da je to kockanje sa licencom, a ne ilegalno kockanje?
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Agora
Platinasti
Agora
pre 1 godinu
Sa kriptonimom? Bili su prilično otvoreni prema meni, tbh, iako sam morao da potpišem izjavu o odricanju odgovornosti i da obavim verifikaciju sa njima što mi se nije baš dopalo.. ali novac je sada stigao.
Automatski prevedeno:
bwastook
scottyh7
Zlato
scottyh7
pre 1 godinu
Bio bih iskren, ali oprezan. Samo recite da ste znali da je to sajt za kockanje, ali ste mislili da je licenciran i legalan za korišćenje iz UK. Ključna stvar je da ste bili zavedeni — niste pokušavali da upotrebite ništa nezakonito i ne biste poslali novac da ste znali da nisu regulisani. Zbog toga se radi o lažnom predstavljanju i zašto banka to može tretirati kao prevaru prema novim pravilima.
Nadam se da neće pokušati da zatvore moj nalog ili nešto slično.
Automatski prevedeno:
tharm
Ldiamond23
Zlato
Ldiamond23
pre 1 godinu
Mogu li da pitam kako ste ih kontaktirali, molim vas. U toku imam spor sa 1 njihovim kazinom i ne odgovaraju na moje imejlove
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
tharm
Dijamantski
tharm
pre 1 godinu
Kontaktirao sam ih putem e-pošte, ali oni tvrde da nemaju nikakve veze s tim i da mi neće vratiti novac, već samo kažu kontaktirajte banku
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Oni koriste volt za obradu plaćanja putem platnog sistema koji je odobrio FCA
Automatski prevedeno:
lewis57
Srebro
pre 1 godinu
Ovo je primljeno pre neki dan od falkora finansija. Rekao sam svojoj banci da to ispita. Odgovorili ste falkori i čekaju sledeći odgovor.
Automatski prevedeno:
bwastook
lewis57
Zlato
lewis57
pre 1 godinu
Obaveštavajte nas o ovom prijatelju.
Automatski prevedeno:
Cr2023
Srebro
pre 1 godinu
Zna li neko šta da radim sa revolutom??
Podigao sam povraćaj sredstava za tu aplikaciju...sve odbijeno
Poslao sam im e-poštu pre više od 2 nedelje. Nije imao ni jedan odgovor. Ne mogu da ga odnesem FOS-u a da oni ne izdaju konačan odgovor. Zaista niste sigurni šta dalje
Automatski prevedeno:
Anonymized847
Dijamantski
Cr2023
pre 1 godinu
Zna li neko šta da radim sa revolutom??
Podigao sam povraćaj sredstava za tu aplikaciju...sve odbijeno
Poslao sam im e-poštu pre više od 2 nedelje. Nije imao ni jedan odgovor. Ne mogu da ga odnesem FOS-u a da oni ne izdaju konačan odgovor. Zaista niste sigurni šta dalje
Anyone know what to do with revolut??
I’ve raised chargebacks on there app…all rejected
I’ve emailed them over 2 weeks ago. Not had a single response. I can’t take it to FOS without them issuing final response. Really unsure what to do next
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Morate da podnesete žalbu! Ako ne odgovore na to u roku od 8 nedelja, možete ga odneti FOS-u
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Agora
Platinasti
Agora
pre 1 godinu
To je cudno. Moja je bila samo mala količina, možda zato.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
tharm
Platinasti
tharm
pre 1 godinu
Putem e-pošte
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
Hteo sam da kažem da ako je nekoliko stotina, verovatno im neće smetati, rekli su mi da samo obezbeđuju kriptovalute ništa više u procesu
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Jimbib87
Platinasti
Jimbib87
pre 1 godinu
Koji su bili procesori/trgovci za ovo?
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Video sam vašu recenziju o njihovom pilotu poverenja. Prvo su mi rekli da uradim jednu ukratko dok nisam ostavio recenziju, a zatim su me nekoliko dana kasnije sami kontaktirali u vezi sa recenzijom i odjednom su hteli da mi vrate novac.