U redu, to je dobar znak ako odgovore na recenziju da ih kontaktiraju. Poslao sam im e-poštu da kopiraju u poljskoj policiji i sajber kriminalu i FCA i poljskom fca još nisu dobili odgovor jer oko 14:00 videćemo šta će se desiti Sada sam postao nuklearni! Nadam se povratu novca, ali to bi mogao biti dug put..
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
Upravo sam odgovorio i pregledan je!
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je neko ikada imao povraćaj sredstava od CLMNT, ORB ili Part busters? Ako je tako, mogu li mi pomoći. Veoma cenjeno.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Platinasti
pre 1 godinu
Takođe, kako ljudi direktno dobijaju poravnanja i povraćaj sredstava od kazina? Poslao sam veliki broj mejlova na Cosmobet, Freshbet, Goldenbet i Amonbet i bio sam ignorisan - i bio sam veoma činjeničan i iskren u svojim imejlovima.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
Zavisi ko je, oni su lopovi kao pakao
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Oh super lol
Automatski prevedeno:
bwastook
Zlato
pre 1 godinu
neko ima ideju kako mogu da dobijem povraćaj sredstava od kripto trgovaca.
Video sam da je nekoliko ljudi bilo uspešno. Da li da im kažem da roba nije primljena ili da idem putem direktnog pružanja činjenica o tome da kazino nelegalno radi i koristi njihove usluge.
šta će najbolje funkcionisati od onih koji su uspešno dobili povraćaj sredstava od kripto trgovaca?
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
bwastook
Platinasti
bwastook
pre 1 godinu
Imao sam 2 različita refundiranja kripto sajtova - upravo sam ih kontaktirao tražeći povraćaj zbog pogrešnog koda trgovca i kako nisam imao nikakve usluge ili kripto od njih. Svi se igraju pomalo glupi, ali znaju tačno šta se dešava. Samo treba da gurate
Automatski prevedeno:
bwastook
Ldiamond23
Zlato
Ldiamond23
pre 1 godinu
Pokušaću ponovo, kako da pristupim, jer sam pokušao ponovo u februaru i uglavnom nisu pomogli.
Da li ste se ikada bavili
Kucoin
bitsent
kovanica.rad
fundof
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
Znam iz onoga što sam pročitao da Santeda ne igra loptom i da je njegov naporan rad na način na koji sam ja uradio, ostavio je lošu povratnu informaciju o trustpilotu, a onda su nam rekli da nam pošalje poruku
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Samo da vas obavestim da sam dobio povraćaj sredstava od depasifi, GBLRISE (preko kazina), slotsndinamite, kriptonim, criptomini, scribulo. Dakle, ako nekome treba pomoć sa bilo kojim od njih!
Automatski prevedeno:
Robbie89
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ne vidim koliko bi ih loše povratne informacije naterale da refundiraju, tako je lako kupiti stotine lažnih recenzija i „zakopati" loše, ali možda grešim?
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
bwastook
Platinasti
bwastook
pre 1 godinu
zdravo
nažalost ne, ali ja sam vratio naplatu sa svojom bankom za 'kicoin' (nisam siguran da li su isti kao kucoin) i osvojio sam.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Kelly1234
Dijamantski
Kelly1234
pre 1 godinu
Teško mi je sa kriptonimom od samo nekoliko dana, ali ništa do sada
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Robbie89
Dijamantski
Robbie89
pre 1 godinu
Pa, uspelo mi je, ali i ja sam slao e-poštu, ali sam odustao dok se to nije dogodilo
Automatski prevedeno:
Robbie89
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Iz interesa, koliki je bio povraćaj? A koji sajt Santeda?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Robbie89
Dijamantski
Robbie89
pre 1 godinu
To nije bila grupa Santeda, to je bio procenat gubitka oko £6000