NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 684)

od kirekin
|
2.130.408 pregleda 14.518 odgovora |
1...683 684 685...788
Dodajte post
PH101

Možete pokušati, sumnjam da će vam neko odgovoriti, možete podići povraćaj sredstava kao jedan i dobijate opciju da dodate još sličnih transakcija

Automatski prevedeno:
Jcejejxjvujr

Bukvalno ne odgovaraju, poslao sam brojne mejlove, čak i suosnivaču Joakimu Hultinu!

Automatski prevedeno:

Bukvalno ne odgovaraju, poslao sam brojne mejlove, čak i suosnivaču Joakimu Hultinu!

Automatski prevedeno:

Da, shvatam da verovatno neće, ali moram da pokažem svojoj banci da sam pokušao da ih kontaktiram.

Automatski prevedeno:
Anonymized849

Info molim

Automatski prevedeno:
plana88

Koje informacije im stavljate u svoju e-poštu?

Automatski prevedeno:

Koje informacije im stavljate u svoju e-poštu?

Automatski prevedeno:

ja?

Upravo sam ih zamolio da ne zezaju i ne odlažu stvari kada oboje znamo da će ovo biti uspešan CB, uprkos njihovom (verovatnom) pokušaju da daju lažnu fakturu ili dve. Znaju oni o čemu se radi, zašto se mučiti oko grmlja?

Automatski prevedeno:
PH101

Živeli druže

Automatski prevedeno:
PH101

lokacija trgovca bi bila jedna greška ništa drugo što bi pomoglo tbh, osim ako ne urade istragu. Sumnjam da bi to uradili, osim ako ne pokušate da podnesete zahtev, u kom slučaju će pokušati da kontaktiraju trgovca

Automatski prevedeno:

Mali savet momci, CHATGPT je svačiji najbolji prijatelj za ono što radimo

neverovatno je koristiti informacije na vašoj izjavi i pronaći trgovca. Takođe je dobro da proverite društvene mreže za kompaniju i direktora.

To nije 100%, ali mreža poslovanja u Africi, koju nikada ne bih pronašao, sada je locirana i kontaktirana na više platformi

takođe je dobro sumirati nalaz za banku.

Odlično za žalbe, pisma itd.

Ako pitate, pregledaće forum i izvući ono što vam treba.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Da li bi SPaimPF*SkinsOnli bio deo ovoga?

Automatski prevedeno:
Jimbib87

Ne mislim da je to moja banka podigla povraćaj sredstava na njih i vratili su par dana kasnije nakon što su podignuti file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Hvala vam!

Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Boodi Hell, to je mnogo novca, mislio sam da sam loš, ali vovsers

Automatski prevedeno:

Zahvaljujući ovom forumu, dobio sam svoj prvi povraćaj novca! Evo za nadamo se još. Hvala svima na pružanju informacija

Automatski prevedeno:

još jedan za koji ne mogu da pronađem kontakt:

Blogvizarro doo Eurhull

Kada pretražujem dobijam neke informacije o kompaniji, pogledajte dole:

Izdavanje drugog softvera

Razvoj gotovih interaktivnih softvera za slobodno vreme i zabavu

Razvoj poslovnog i domaćeg softvera

Ostale uslužne delatnosti informacionih tehnologija

Ova kompanija je sa sedištem u Hull England-u, što je za mene oko 40 vožnje. Mogao bih da pokucam na vrata ovog momka lol.

Automatski prevedeno:

Pristojan šablon za upotrebu ako neko od vas želi da ga koristi

Poštovani [Naziv banke] Tim za sporove,

Pišem da zvanično uložim žalbu i zatražim hitne mere u vezi sa transakcijom koja se pojavila na mom nalogu:

Ime trgovca:

Datum transakcije: [Ubaci datum]

Iznos transakcije: [Unesite iznos]

U vreme ove transakcije, bio sam (i ostao sam) registrovan u GAMSTOP-u, nacionalnoj šemi samoisključenja za usluge kockanja u UK.

Pored toga, na mom nalogu [Naziv banke] je omogućeno blokiranje kockanja, posebno dizajnirano da spreči obradu transakcija u vezi sa kockanjem.

Uprkos ovim zaštitama, ova uplata je obrađena jer je trgovac pogrešno kodirao transakciju, maskirajući je kao uslugu koja nije kockanje. Ovo je rezultiralo jasnim zaobilaženjem mog bloka kockanja i samoisključenjem, izlažući me šteti koju sam aktivno nastojao da sprečim.

Ova situacija predstavlja obmanjujuću komercijalnu praksu u skladu sa Uredbom o zaštiti potrošača od nepoštenog trgovanja iz 2008. godine i nepoštovanje obaveze brige kako od strane trgovca tako i od uključenih sistema plaćanja.

Prema smernicama FCA, od finansijskih kompanija se očekuje da preduzmu razumne korake da zaštite ugrožene klijente, posebno kada je aktivan blok kockanja. Netačno kodiranje ove transakcije takođe podriva efikasnost takvih zaštitnih mera.

Stoga tražim:

Neposredna istraga o ovoj transakciji.

Potpuna povraćaj sredstava na osnovu lažnog predstavljanja i kršenja propisa o zaštiti potrošača.

Pismena potvrda o preduzetim radnjama za rešavanje ove žalbe.

Ako ova žalba ne bude rešena na moje zadovoljstvo, zadržavam pravo da eskaliram pitanje Službi finansijskog ombudsmana bez daljeg obaveštenja.

Molimo vas da hitno tretirate ovo pitanje s obzirom na kontekst ranjivosti i rizike koji su uključeni.

s poštovanjem,

[Vaše puno ime]

[Vaša adresa]

[Broj vašeg računa]

[Vaše kontakt informacije]

Automatski prevedeno:

zdravo,

Da li neko zna Vaultcraftedge?

Hvala svima

Automatski prevedeno:
Someone.Else

Da, to je bio samo mali Niki, postojao je veći, stvar je u tome šta se može dogoditi kada izgubite kontrolu i pokazuje vam obim prevare, sknmgmt Još uvek čekam na povraćaj nakon što dobijem prigovor, stvar je da sam još uvek u dugu od 28 hiljada funti

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
paulmcewan05

Paul, poznajem druženja, 2 godine sam u planu odeljenja od 40 hiljada. Poslednja 2 meseca sam spunio većinu svojih plata prvog dana, to se ne bi moglo desiti ako su ispravili mcc kodove

Mislim da ću kada budem plaćen sledećeg meseca probati gamblock, očigledno kada bude na vašem telefonu ili laptopu, ne može se ukloniti,

koliko daleko možete da se vratite sa ovim uplatama, da li postoji određeno vreme

Automatski prevedeno:
Andymac048

Zdravo druže, juče sam nevoljko presekao svoju banku i kreditnu karticu, ali to sam uradio i pre, to nije potpuno rešenje, ali će pomoći.

Bio sam potpuno razbijen prošle nedelje hodajući kao zombi ponovo, moram ponovo da pritisnem dugme za resetovanje i pokušam da ga ponovo izgradim.

Iskreno, hteo sam da ga bacim pre neki dan, sav zajedno bio sam umoran i iscrpljen i psihički uništen. Proveo sam ceo dan na slotovima do 23 sata uveče i nikad više nisam jeo ništa od oko 13 hiljada dole, ali sam juče dobio pozitivnu reakciju i znoj je curio sa mene u teretani želeo sam da kaznim sebe za ono što sam uradio.

Hteo sam da odem sa ovog foruma ali mi treba da preživim, sve sam pokušao da zaustavim druže.

Gamblock je odličan, morate ga nabaviti.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...683 684 685...788
Idi na stranicuod 788 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti