Meni je radio, ali koristio sam ga pre tri meseca, možda su ga promenili. Da, upravo sam proverio njihovu veb stranicu i sada jeste
Automatski prevedeno:
plana88
bwastook
Srebro
bwastook
pre 1 godinu
Dobio sam povraćaj sredstava za sva ta 4 trgovca.
Automatski prevedeno:
bwastook
plana88
Zlato
plana88
pre 1 godinu
Prvo pokušavam da vidim da li mogu da stignem bilo gde direktno sa njima
Automatski prevedeno:
plana88
bwastook
Srebro
bwastook
pre 1 godinu
Dobio sam odgovore samo od bitsent-a i kicoin-a. Upravo su rekli da sam kupio kripto i kicoin. Tražio sam priznanice, nisam ih očigledno dobio, pa sam nastavio sa povraćajem sredstava jer sam smatrao da imam dovoljno dokaza za svoju banku.
To je šokantno što sam dobio lažnu fakturu iz banke da se vratim i prigovorim, a banka kaže ako ništa od nas do 21/04/25 ste osvojili, tako da čekam da mi povraćaj novca bude isplaćen. Siguran sam da sam poslao svoje pismo prigovora koje sam napravio ovde.
Automatski prevedeno:
PH101
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
To će biti deo skinsmagnate.com. Imam 3 na lokaciji moje banke u Londonu u Velikoj Britaniji
Još jednom veličanstvena pomoć, zaista jesi! Zaista cenim sve što radite ovde, pomažete toliko ljudi.
Sada ću ići da ih pročitam da vidim kakav moj pristup treba da bude sa tom mafijom.
Hvala još jednom!
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
PH101
Dijamantski
PH101
pre 1 godinu
Nema nikakvih problema da me obaveštavaju jer imam 3 u vrednosti od 1300 funti samo sveže na svom bankovnom računu i mislim da sam već dobio 3 protiv njih nakon što su poslali lažne fakture za one koje sam osporio od prošle godine i prigovorio sam da mi je trebalo oko 5 meseci. Mislim da samo menjaju ref na plaćanje za svaki kazino sajt i to je njihov štab za pranje novca!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
PH101
xbigguyxxx
Srebro
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Poslaću im direktno imejl. Tražiću povraćaj novca i to na lak način, napomenuću to umesto da oni daju lažnu fakturu, onda bi trebalo da mi je daju direktno.
Samo jedno pitanje ako mogu. Da li da povratim 1 ukupan iznos ili svih 20+ transakcija odvojeno?