Zdravo Pol, nadam se da si dobro! Primetio sam da si se malo mučio. Kad god poželiš da se kladiš, pošalji mi poruku! Nemoj to da radiš. Neverovatno si se trudio, pomažući sebi i drugima da prikupe sredstva ovde. Vrediš više od bilo kog ološa u kazinu, ostani jak x
Zdravo Laura, bilo bi lepo, cenila bih podršku, hvala ti! Da, sav moj trud je opet uništen, zahvalna sam na pomoći, Pol x
Automatski prevedeno:
Laura448
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Uvek, Pole! Ako želiš da mi pišeš ovde ili mi pošalješ privatnu e-poštu, zadovoljan sam i sa jednim i sa drugim. Vrediš mnogo više, dobićeš sve ostalo nazad što ti duguješ i cenićeš svoj novac! To je začarani krug, bilo koji kazino, čak i ovi koji su regulisani u Velikoj Britaniji. Pole, imaš mnogo ljudi ovde kojima je stalo do tebe, mnogo iskrenih momaka ovde koji pomažu drugima i zaista im je stalo. Pomogao si toliko ljudi, sada ćemo mi pomoći tebi. X
Nisi loš ili još gore, ti si žrtva ove zle stvari koja se zove kockanje, svi smo mi budale od toga, Pole. To je psihološka bolest i nije tvoja niti bilo čija druga krivica. Ovi sajtovi i kazina su veoma pametni, jaka svetla, zvuci, glupe bonus runde, oslobađaju dopamin i bacaju čak i najjače ljude na kolena. X
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Laura448
Platinasti
Laura448
pre 1 godinu
Zdravo Laura. Mogu li da pitam kako si uspela da povećaš Payop, pošto se moji prikazuju kao transferi, mislim, sa Monzo-om, nisam sigurna kako da gledam na njihovo povećanje?
Automatski prevedeno:
Laura448
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
pre 1 godinu
Ako je bankovni transfer, to je drugačije! Ja sam podigao novac bez robe ili usluge preko Revoluta i to je bilo plaćanje karticom. Znam da je Monzo noćna mora, imao sam ih pre nekoliko godina, zatvorili su mi nalog zbog Uber porudžbine koju sam vratio. Mogu vam dati imejl adresu sa Pej-Opsom ako vam je potrebna, reći će vam da su samo procesori plaćanja, ali ako se podigne novac, samo će vam vratiti novac. Pokušajte da podignete novac sa Monzo uslugom bez robe. Nikada nisam radio sa transferima, ali ako mogu da pomognem, javite mi x