Odustajući, banka neće podići zahtev za povraćaj sredstava samo koristeći izgovore i govoreći da je njihova odluka konačna. Kazino šalje iste gluposti imejlom, a imejlovi trgovcima se jednostavno ignorišu.
U istoj sam situaciji, čak su i trgovci od kojih su ljudi već dobili povraćaj novca ignorisali moje imejlove, verovatno su vratili novac previše ljudima 😅
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Anonymized915
Srebro
Anonymized915
pre 1 godinu
Rekao sam im da to pretvore u žalbu, ali nisam se nadao. Šta predlažete da prikupim? Već sam dostavio gomilu dokaza, uključujući imejlove od kazina koji odbijaju da dostave dokaze o depozitima.
Čak su rekli: „Razumemo da se kodovi kategorija trgovaca prikazuju drugačije i da to nije nešto što trgovac treba da radi, ali to ne menja prava na povraćaj sredstava koja su nam trenutno dostupna."
Jednostavno zapanjujuće!!
Automatski prevedeno:
Anonymized915
Jimbib87
Srebro
Jimbib87
pre 1 godinu
Da li je to Viza ili Masterkard?
Automatski prevedeno:
Jimbib87
Anonymized915
Srebro
Anonymized915
pre 1 godinu
Masterkard
Automatski prevedeno:
cyoca2
Zlato
pre 1 godinu
Ko se borio protiv Terversa i da li ste pobedili?
Zanima me da li postoji način da se zaobiđe ograničenje od 120 dana? Imam nekoliko valuta koje se menjaju u evrima. Ako kažem da sam kupovao evre za odmor, da li bi vršili povraćaj sredstava? To je sa nacionalnom platformom, takođe čujem da dobro obrađuju povraćaj sredstava.
Hvala ti @Anonymous_Gambler987 što si mi bio od velike pomoći poslednjih sat vremena što si mi pomogao da odgovorim mojoj banci.
Na ivici sam da odustanem i sjajno je imati nekoga tu za savet.
Automatski prevedeno:
Gamblur
Platinasti
pre 1 godinu
Izvinite, ali zbunjujem se/previše razmišljam o tome šta roba/usluge nisu primljene kod povraćaja sredstava. U obrascu se pita koju sam robu/usluge očekivao, ali mnogi od vas kažu da ne pominjem kockanje, tako da ne znam šta da kažem. Trgovac je nasumično ime koje ne daje nikakve rezultate na Guglu i samo je nasumično pomešano slovo, ali se u mojoj bankarskoj aplikaciji pojavljuje kao „Zdravlje" pod kategorijom.