Odustajući, banka neće podići zahtev za povraćaj sredstava samo koristeći izgovore i govoreći da je njihova odluka konačna. Kazino šalje iste gluposti imejlom, a imejlovi trgovcima se jednostavno ignorišu.
U istoj sam situaciji, čak su i trgovci od kojih su ljudi već dobili povraćaj novca ignorisali moje imejlove, verovatno su vratili novac previše ljudima 😅
Rekao sam im da to pretvore u žalbu, ali nisam se nadao. Šta predlažete da prikupim? Već sam dostavio gomilu dokaza, uključujući imejlove od kazina koji odbijaju da dostave dokaze o depozitima.
Čak su rekli: „Razumemo da se kodovi kategorija trgovaca prikazuju drugačije i da to nije nešto što trgovac treba da radi, ali to ne menja prava na povraćaj sredstava koja su nam trenutno dostupna."
Zanima me da li postoji način da se zaobiđe ograničenje od 120 dana? Imam nekoliko valuta koje se menjaju u evrima. Ako kažem da sam kupovao evre za odmor, da li bi vršili povraćaj sredstava? To je sa nacionalnom platformom, takođe čujem da dobro obrađuju povraćaj sredstava.
Izvinite, ali zbunjujem se/previše razmišljam o tome šta roba/usluge nisu primljene kod povraćaja sredstava. U obrascu se pita koju sam robu/usluge očekivao, ali mnogi od vas kažu da ne pominjem kockanje, tako da ne znam šta da kažem. Trgovac je nasumično ime koje ne daje nikakve rezultate na Guglu i samo je nasumično pomešano slovo, ali se u mojoj bankarskoj aplikaciji pojavljuje kao „Zdravlje" pod kategorijom.