Trebalo bi da vam vrate novac. Ali nemojte im davati toliko informacija da vam ukradu lične podatke i naprave nalog sa lažnim fakturama.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Anonymized916
Platinasti
Anonymized916
pre 1 godinu
O, Bože, da li oni to traže?
Automatski prevedeno:
pyne88
Platinasti
pre 1 godinu
Zdravo svima,
Da li je neko vodio spor sa Revolutom???
Koliko su trajali sporovi??
Hvala unapred
Automatski prevedeno:
Anonymized916
Ldiamond23
Dijamantski
Ldiamond23
pre 1 godinu
Nisam siguran šta traže.. vratili su mi novac bez odgovora u roku od par sati. Samo kažem da pazite šta im šaljete. Možete sakriti svoje lične podatke na izvodima ako je potrebno.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Anonymized916
Platinasti
Anonymized916
pre 1 godinu
Starling me je sada obavestio da je povraćaj novca na putu ka meni - tako da je to pozitivno!
Isto je i sa tim, međutim, imam kontakte u Pragu i mogu ih žestoko jebati. Jebaj ih tako da će milioni ljudi to videti. Da vidimo da li ćemo dobiti novac nazad za nekoliko dana.
Automatski prevedeno:
orangeworld
Claude89
Srebro
Claude89
pre 1 godinu
Vau, malo agresivno
Automatski prevedeno:
Claude89
orangeworld
Srebro
orangeworld
pre 1 godinu
Nije druže, ja sam iz Praga i poznajem nekoga ko ima YouTube kanal sa 2,3 miliona pretplatnika. Oni istražuju prevare, tako da bi to na kraju bio njihov gubitak, a ne moj.
Automatski prevedeno:
orangeworld
Claude89
Srebro
Claude89
pre 1 godinu
Niko nije tražio životnu priču, brate
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Revolut je upravo podigao jedan za mene kod trgovca. Prvi u otprilike 10 pokušaja.
Da li neko zna bilo šta o
PXL
PIXELONLINE
CVN tehnologija
Mirapeko
Pxthn
onlajn*dg
Ovo su sada moji poslednji
Automatski prevedeno:
orangeworld
Anonymized960
Srebro
Anonymized960
pre 1 godinu
Razumemo da pokušavate da pronađete pravi kazino za besplatno igranje, ali možete samo da proverite nekoliko prethodnih stranica foruma i pronaći ćete sve potrebne informacije. Nema potrebe da spamujete ispod svake objave istu stvar.