Nije druže, ja sam iz Praga i poznajem nekoga ko ima YouTube kanal sa 2,3 miliona pretplatnika. Oni istražuju prevare, tako da bi to na kraju bio njihov gubitak, a ne moj.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Mislite na honestguida? Oni su sjajni momci iz Praga.
Automatski prevedeno:
paulgriffin8491
pyne88
Srebro
pyne88
pre 1 godinu
Proveo sam sate na čekanju samo da bih razgovarao sa nekim koga nije bilo briga. Šta se desilo sa Lojdsom, druže? Jesu li te upozorili pre nego što su ga zatvorili?
Automatski prevedeno:
paulgriffin8491
wafflezoo
Srebro
wafflezoo
pre 1 godinu
Nije smešno.
Automatski prevedeno:
feedthebirds
Srebro
pre 1 godinu
Upravo sam uspešno dobio par povraćaja sredstava sa thegamediscovery.com 👍🏻
Automatski prevedeno:
Hirpo
Srebro
pre 1 godinu
Ima li neko informacije o trgovcu Kejstop iz Talina?
Automatski prevedeno:
Lakita1994
Srebro
pre 1 godinu
Da li je neko imao sreće sa onlined*dg ili GAIW-Deposit? Imam adresu za GAIW-DEPOSIT. Ali i dalje ne mogu da ih pronađem.
Automatski prevedeno:
pyne88
paulgriffin8491
Platinasti
paulgriffin8491
pre 1 godinu
Lojds je zabranio pristup kartici i obavljanje transakcija. Dali su mi 90 dana dok mi ne zatvore račun.
Koliko dugo nakon što ste izvršili povraćaj sredstava su vam suspendovali nalog??
Automatski prevedeno:
feedthebirds
Dustyd
Srebro
Dustyd
pre 1 godinu
Da li imate kontakt informacije za cyber*play?
Automatski prevedeno:
barborasp
Platinasti
Claude89
pre 1 godinu
Nije druže, ja sam iz Praga i poznajem nekoga ko ima YouTube kanal sa 2,3 miliona pretplatnika. Oni istražuju prevare, tako da bi to na kraju bio njihov gubitak, a ne moj.
Its not mate, i m from prague, and i know someone who has a yt channel with 2.3m subscribers . They investigate scams, So it would be their loss, not mine in the end.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Honestguid ima 1,7 miliona pretplatnika. I ja sam hteo da im pišem, ali su više prevaranti.
Automatski prevedeno:
Anonymous11997
Bronza
pre 1 godinu
Dobro veče,
Odlučio sam da ponudim uslugu pomoći onima koji bi mogli biti zainteresovani.
Proveo sam skoro 6 godina prevaren od strane ovih ilegalnih kazina koji ubeđuju ranjive igrače da su legitimni, a oni to sigurno nisu.
Dobio sam nekoliko stotina povraćaja novca od raznih trgovaca i lociranih prevaranata.
Ako želite dodatne informacije i šta mogu da ponudim, pošaljite mi imejl ispod;