Zdravo svima, kako ste danas? Imao sam gomilu uplata u kazino na Kurasau sa moje Barklis kreditne kartice i sve su bile preko sumnjivih trgovaca.
trgovci su:
E0000480
DIGIKEJ
CAI-DEBIT
E000480 PRAGA ČEŠKA
UXCOURSES
PNMM
E0000536 TALIN EE
Dopuna novčanika MPOU u Londonu
Koji je najbolji način da sada dobijem povraćaj sredstava?
Da li bih morao direktno da kontaktiram te kompanije? Šta bih tvrdio? Vizu 12.7? Ili da učestvuju u ilegalnim plaćanjima?
Ili bih podneo zahtev za povraćaj sredstava kompaniji za kreditne kartice i rekao da nisam primio nikakvu robu?
Bilo kakva pomoć je veoma cenjena, potpuno sam nov u celoj ovoj temi povraćaja sredstava.
Hvala milion!
Zdravo svima, kako ste danas? Imao sam gomilu uplata u kazino na Kurasau sa moje Barklis kreditne kartice i sve su bile preko sumnjivih trgovaca.
trgovci su:
E0000480
DIGIKEJ
CAI-DEBIT
E000480 PRAGA ČEŠKA
UXCOURSES
PNMM
E0000536 TALIN EE
Dopuna novčanika MPOU u Londonu
Koji je najbolji način da sada dobijem povraćaj sredstava?
Da li bih morao direktno da kontaktiram te kompanije? Šta bih tvrdio? Vizu 12.7? Ili da učestvuju u ilegalnim plaćanjima?
Ili bih podneo zahtev za povraćaj sredstava kompaniji za kreditne kartice i rekao da nisam primio nikakvu robu?
Bilo kakva pomoć je veoma cenjena, potpuno sam nov u celoj ovoj temi povraćaja sredstava.
Hvala milion!
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.