Da li je neko video Blogwizzaro na izvodima? Nisam ništa ovlastio u poslednje vreme, pa mislim da je povezano sa prethodnim/podacima kartice koje su oni koristili.
Ponekad na bankovnim izvodima piše da je reč o preduzeću, ali je dogovoreno da se samo nešto izmisli, obično nešto digitalno poput vaučera ili kodova, jer bi trebalo da budu odmah dostavljeni.
Koji je najveći broj transakcija koje je neko obavio sa bankom, samo me zanima jer je moja preko Barklikarda 14, pa me brine da bi mogli da pogledaju i kažu da je roba koja nije primljena toliko puta crvena zastavica?
Koristio sam snimak ekrana obrade plaćanja ili bilo koju poruku koja se pojavi da banci pokažem grešku i da ništa nije primljeno. Nekim bankama je naplaćeno, čekajući ažuriranja za druge.
Mislim da je najteže proći kroz pogrešan MCC, to je izvodljivo, ali potpuno zavisi od tima za žalbe/obradu. Vi i ja smo imali uspeha sa tim, bukvalno nije bilo povraćaja. Ali ako je odbijeno, teško ih je naterati da to urade, pa bi dobre usluge uvek trebalo da budu sprovedene.