Da li je neko video Blogwizzaro na izvodima? Nisam ništa ovlastio u poslednje vreme, pa mislim da je povezano sa prethodnim/podacima kartice koje su oni koristili.
Automatski prevedeno:
JBingBong
Bronza
pre 1 godinu
Zdravo,
Pročitao sam nekoliko postova ranije u temi gde su ljudi pominjali EpicTipz i kako nisu mogli da pronađu nijedan način kontakta.
Uspeo sam da ih kontaktiram koristeći:
Srećno!
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Andymac048
Dijamantski
Andymac048
pre 1 godinu
Jesi li ih ikada pronašao/la? Imam ih i sa x na kraju.
Da li neko zna koje ZYPH proizvode/usluge mogu da koristim da bih zatražio povraćaj novca?
hvala
Automatski prevedeno:
Martin61
lewis57
Zlato
lewis57
pre 1 godinu
Izmislite nešto. Na primer, skupe knjige. Pitajte veštačku inteligenciju.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
lewis57
Dijamantski
lewis57
pre 1 godinu
Ponekad na bankovnim izvodima piše da je reč o preduzeću, ali je dogovoreno da se samo nešto izmisli, obično nešto digitalno poput vaučera ili kodova, jer bi trebalo da budu odmah dostavljeni.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Koji je najveći broj transakcija koje je neko obavio sa bankom, samo me zanima jer je moja preko Barklikarda 14, pa me brine da bi mogli da pogledaju i kažu da je roba koja nije primljena toliko puta crvena zastavica?
Za sve koji su zainteresovani, izjava o Terragaminu je
Automatski prevedeno:
Anonymized881
daradda
Dijamantski
daradda
pre 1 godinu
Koristio sam snimak ekrana obrade plaćanja ili bilo koju poruku koja se pojavi da banci pokažem grešku i da ništa nije primljeno. Nekim bankama je naplaćeno, čekajući ažuriranja za druge.
Popio sam nekoliko, ali posle 2/3 počinju automatski da ih odbijaju.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Mislim da je najteže proći kroz pogrešan MCC, to je izvodljivo, ali potpuno zavisi od tima za žalbe/obradu. Vi i ja smo imali uspeha sa tim, bukvalno nije bilo povraćaja. Ali ako je odbijeno, teško ih je naterati da to urade, pa bi dobre usluge uvek trebalo da budu sprovedene.