Dobio sam potpuno isti odgovor! Sada sam izgubljen sa Elegrom.
Moja plaćanja su izvršena putem Apple Pay-a i prikazuje Nikoziju ili Maltu.
Voleo bih da znam ovo jer trenutno prolazim kroz to.
Pavle - koji ste razlog naveli svojoj banci/kompaniji za plaćanje kartice za povraćaj sredstava i koje su banke bile uključene?
Moji traže dokaz o kupovini i datume očekivane isporuke!
Da li neko ima kontakt informacije za Buton Nikozija?
Imate li kontakt podatke za Nikoziju?
Zdravo, pogrešno su mi napravili MCK nalog, nikada me nisu ništa pitali.
Mogu li da pitam koje su bile banke/kartice?
Moji su Lojds, Fluid, Starling i Kapital Van.
Nikozija je mesto odakle posluju. Kompanija se zove Rabidi.
Bila je to debitna kartica Masterkard.
Jesi li išao direktno na Masterkard ili preko banke?
izvinjavam se zbog svih pitanja
Ne možeš da napraviš pogrešan MCK za Masterkard, reći će ti da odeš. Treba ti roba, a nije primljena.
Banka je sve to uradila za mene
Pa moji su svi bili gotovi, nema problema
Pole, ti si jedini. Niko osim tebe nije uspeo. Probao sam sa 5+ banaka. Ako je Visa pogrešan MCC, radiće. Ako je Masterkard, roba nije primljena.
Ne znam kako si uspeo, ali imaš sreće
Nisam siguran, iskreno, još uvek nisam izgubio povraćaj sredstava, čak i ako me izazove, čudno je zašto niko drugi ne dobija zadovoljstvo.
Da li neko zna provajdera nalcas.com i može li mi reći da li je u pitanju prevara?
Hvala ti na svim informacijama, Rouzi.. Razmišljam da nastavim isto sa Gainkit-om, ali kako možeš da dokažeš da si naručila sa sajta?
Pregledao sam njihovu veb stranicu i deluje malo komplikovano
Mnogo hvala
Zdravo, da li neko još uvek zna nešto o E 0000348?
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.