Dobro veče svima,
Pratim ovu temu već neko vreme i želim da podelim svoju priču i šta se trenutno dešava.
Takođe su me prevarili sledeći ljudi i prevarili me govoreći da to nije fer igra.
džetbet
Donbet
Majstejk
Goldenbet
Koji su sve ista rulja lopova.
Bio sam na GamStop-u 5 godina, a pre oko 12 meseci sam počeo da koristim ovo (glupo)
Čak sam osvojio 150.000 funti na jednoj od njih, ali nikada nisam video da mi se novac vraća, a zabranili su mi igru rekavši da sam prekršio njihove uslove i odredbe (sve preko ćaskanja uživo), tako da nikada nisam video svoj dobitak.
Još jedan, osvojio sam 50.000 evra da bi mi rekli da mogu da podižem 2000 evra nedeljno! Potrošio sam više od toga te nedelje! Ozbiljni prevaranti, gore navedeno i još mnogo toga. Mnogima je „Tom" slao poruke i zvao ih je kao što sam ja.
Dakle, vreme je da i ja uzvratim udarac. Vežbao sam ovog vikenda, od pre 9 meseci sam im platio 144 transakcije u ukupnom iznosu od 51.786,20 funti preko sledećih dobavljača plaćanja trećih strana, a ovo je moj Revolut nalog, još nisam ni otišao u HSBC...
Skinsolni
Integrisano rešenje za plaćanje
Mastertools
Zamtransakt usluge d.o.o.
Depozit putem kriptovalute
Hešbon reaguje
Performanse PI-ja
Cybvx
Inteus
DNS
Tervers
Klmnt
TopUp.com
Prevlačenje
Rodeo Kej Enterprajzis
Fondof
E
Zanti Mergem Inovacija
Organizacija Ugovora o kolektivnoj bezbednosti
Gejm Vej
Bitsent
Osporio/la sam transakcije na Revolut aplikaciji i sve više njih se vraća kao
Odbijeno jer sam koristio aplikaciju za potvrdu transakcija ili otkazano jer nisam dokazao da sam kontaktirao trgovca.
Neki su još uvek u vazduhu kao na čekanju.
Danas sam kontaktirao finansijskog ombudsmana da pokrenem stvari sa te strane jer iz Revoluta kažu da su odbijenice konačno odbijene.
Evo teksta koji sam uložio u podnesak finansijskom ombudsmanu
„Imam problem sa kockanjem od malih nogu i borim se sa tim celog života."
Bio sam samoisključen iz onlajn igara, međutim, stalno sam viđao onlajn reklame za kazina koja su zaobišla samoisključenje GameStop-a i počeo sam da ih koristim krajem prošle godine, što mi je dovelo do gubitka od 51.786,20 funti.
Oni koriste procesore plaćanja trećih strana kako bi zaobišli blokadu za kockanje Revolut, a takođe i Gamstop.
Sajtovi su sledeći
Džetbet
Majstejk
Donbet
Goldenbet
Svi su oni isti ljudi.
Više puta sam tražio da me samoisključe sa tih sajtova, a oni me ne slušaju i samo dodaju bonuse na račun.
Komunikacija sa njima se uvek odvija preko njihovog servisa za ćaskanje uživo.
Čak sam osvojio 150.000 funti na jednom od sajtova (mystake). Upravo su mi zatvorili nalog, a preko ćaskanja uživo su mi rekli da sam prekršio njihove uslove i odredbe, stoga su mi dobici oduzeti, a nalog zatvoren. Sve kod njih je preko ćaskanja uživo.
Istraživao sam ovo i oni krše pravila Vise i Masterkarda koristeći različite kodove za plaćanja koristeći ove treće strane kao način plaćanja. Šel kompanije
Sve je ovo potpuna prevara.
Pokušao/la sam da vratim novac preko Revolut-a (molimo pogledajte imejl koji su mi poslali) i oni odbijaju.
Ni u jednom trenutku od otvaranja mog Revolut naloga nisu doveli u pitanje ove transakcije ili takvu potrošnju. Ćaskanje uživo je isključeno na mom nalogu i ne mogu čak ni da razgovaram ni sa kim u Revolut-u o ovome.
Jedan moj dobar prijatelj, koji je advokat, savetovao mi je da vas kontaktiram jer su transakcije lažne i Revolut je trebalo bar da se raspita šta se dešava.
Takođe mi je uključena njihova blokada za kockanje u ovom trenutku,
Ne možete pobediti u ovim kazinima jer vam neće platiti.
Nemaju licencu i ponovo krše zakon zaobilazeći sisteme plaćanja.
Uključio sam izvod sa Revoluta, sve transakcije su one koje su za $ €, a neke su za £
Jasno je videti koji su to.
I uključio sam moju izjavu sa Revoluta.
OVO je veoma zanimljiv članak napisan 25. aprila ove godine...
https://vvv.finekstra.com/blogposting/28365/neobanks-pai-attenšn-illegal-gambling-payments-could-sink-iou
Šta neobanke i dobavljači plaćanja moraju da urade
Nije opciono — obavezno je:
Identifikujte i blokirajte plaćanja ilegalnim trgovcima kockanjem
Pratite ponašanje kupaca zbog rizičnih obrazaca
Odmah prijavite sumnjive aktivnosti
Prekinite odnose sa klijentima koji zloupotrebljavaju vašu platformu
Automatizovane provere MCC-a (Merchant Category Code - kod kategorije trgovca) više nisu dovoljne. Sofisticirani prevaranti prikrivaju svoje poslovanje. Ako vaši sistemi za usklađenost ne mogu da ih otkriju, cela vaša platforma je izložena.
Nisam protiv legitimnih sajtova za kockanje , prešao sam sa Gamstopa i sada koristim Kvif, što je jednak uslov za sve i dobar sajt i usluga!
Ovi bubašvabe nisu legitimni i nikada nećete pobediti.