Živeli, Pol - to mi je na telefonu, samo mi je muka jer se lako uklanja, to se desilo prošlog puta, držaću ga uključenog i samo ću se potruditi da se to više ne ponovi.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
calumharris
Dijamantski
calumharris
pre 1 godinu
Nadam se da će se složiti da pređu na arbitražu, biće zanimljivo videti da li će stići dokazi i kakvi su oni zapravo.
Automatski prevedeno:
Agora
M.414
Zlato
M.414
pre 1 godinu
Zdravo, i ja imam CreativeStudio London na svom nalogu, ali to je sve. Ako pronađete adresu, bio bih vam zahvalan ako biste je i meni rekli. Našao sam neku adresu, ali niko se ne javlja. Hvala.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Zdravo svima,
Pronašao sam ovu veb stranicu preko Copilot-a, nadam se da će vam svima pomoći. Neki su se pojavili kao kontakt podaci, neki još uvek nedostaju. Poigrajte se, iskoristite sve podatke koje možete u pretrazi sa izvoda kartica.
Većina se ne pojavljuje, ali retki gde mogu da pretražim broj prodavca jeste.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Oh, tačno, nekada je bilo nemoguće ukloniti, sada je mora biti drugačije sa ajfonima, šteta.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Ne želim da ulazim u previše detalja u slučaju da se drugi muče i na kraju to urade, ali da, nekoliko klikova na prave stavke u podešavanjima na iPhone-u i isključeno je za nekoliko sekundi. Voleo bih da je nemoguće ukloniti ga jer mi sama snaga volje u poslednje vreme ne pomaže, ali 9 dana bez kockanja, tako da sam opet na pravom putu.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Ok da, nekoliko njih, možeš to jednostavno da uradiš sa njima, mora da ti je jako teško, upravo sam to prošao. Znam kako je, ako isečeš kartice, možeš da plaćaš sa Epl Pejom, a onda ne možeš da koristiš kartice onlajn osim ako se ne setiš, to je ono što ja sada radim.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized881
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da, kartice su nestale i, da budem iskren, koristim samo kreditne kartice i jasno je da nedeljno plaćanje deluje kao bolja zaštita na taj način jer ograničava gotovinu za korišćenje u kladionicama, što sam i uspeo da uradim poslednjih 9 meseci sa njima. Samo kod ovih onlajn kartica sa kojima sam ponovo imao problem, dobra vest je da dugujem samo 608 funti na kreditnoj kartici, a treba da vratim 1400 funti sa kreditne kartice i 800 funti preko debitne kartice, tako da ako samo delić bude odobren, trebalo bi da budem pun novca.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Prilično sam nadajan što se tiče onih sa kreditnim karticama, jer je 10 transakcija, od kojih je 6 bilo preko 100 funti.
što obično navodi kompaniju kartice da brzo vrati novac, tako da nisu odgovorni prema članu 75. Skoro svaka od njih je digitalna roba/usluge i mislim da su sve povezane sa Terraverse-om zbog imena, pa se opet nadam da će to jednostavno uraditi i da nema odgovora.
Sve što se vrati pomaže, posebno ako se time otplaćuje dug. Kao i ti, povući ću crtu ispod toga posle sredine jula jer je to rok za Chase. Barclaycard bi trebalo da me brže obavesti, pa se nadam da je sve u redu.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Da, dobro, vrati to, pa potraži pravu pomoć i podršku. Napravio sam grešku, zato se pobrini da to ne uradiš, druže.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li je neko otkrio da potpuno transparentnost sa vašom bankom funkcioniše? Generisao sam pismo od AI koje zvuči prilično ubedljivo. U pismu se čini da je banka delimično kriva za dozvoljavanje ovih transakcija. U osnovi piše da ako ne dobijem svoj novac nazad, mogu ovo da predam Službi finansijskog ombudsmana.
Da li neko zna kako se oni nose sa ovim situacijama?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Čini mi se da varira:
Iskreno, Barklis je odbijen, a zatim poništen zbog žalbe. Ovaj put nisam primio robu, što nije laž jer ništa nije primljeno od...
trgovci.
Čejs neće zabavljati kockanje tako da možete samo da trgujete robom.
Prednost iskrenosti i obrade zahteva znači da je bezbedno, ali banke mogu da odbiju zahtev, pa da li želite da rizikujete sa žalbama/prekršajima?
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Šta misliš pod "slučajno je sa FOS-om"? Da li bi ovo moglo da me utiče na neki način?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
FOS je tu kada se ne slažete sa ishodom žalbe banke. Dakle, vremenska linija:
Podići novac kod banke koju odbijaju
Žalite se da ih odbijaju
Idi FOS - Hoćeš li pobediti? To je rizik koji preuzimaš, nema uticaja na ishod, samo zavisi od toga da li možeš da ih ubediš.
Ovo se mora uzeti u obzir ako se pogrešno koristi MCK itd./pominje kockanje. Radio sam na oba načina i roba je mnogo lakša, ali rizik je što daju sumnjive fakture.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
ok, videću kojim putem Lojds želi da ide.
živalj
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Someone.Else
Dijamantski
Someone.Else
pre 1 godinu
Možda potražite ovde, neko je možda pomenuo Lojds ili Halifaks kao povezane, možda će vam pomoći da odlučite kojim putem da idete.