Dođavola, podizanje ovoga kod Lojdsa zvuči kao loša ideja. Zvuči kao da su pokušali da zatvore nečije bankovne račune. Pa, ne znam kako će to funkcionisati sa mnom koji sam stalno u minusu. Verovatno ću morati da ponovo uzmem hipoteku, ako je to moguće za mene. Reći ću da je to samo oko hiljadu...
Povećanje zajma za robu koja nije primljena, ako prete zatvaranjem banke, mogu jednostavno otvoriti novu. Hipoteka ne bi trebalo da bude povezana sa računom, imam prvi direktni račun za glavnu upotrebu i Halifaks hipoteku.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Takođe imam hipoteku kod Halifaksa. Tako da je malo verovatno da ću biti isključen iz banke. Ako Lojds nije spreman da reši problem, mogao bih to shvatiti kao gubitak, jer je to ionako bila moja greška.
Ja bih 100% uradio kao da roba nije primljena i koristio sve imejlove koje imate ili bih samo izmislio poslate imejlove da pokažem da ništa nije primljeno.
Zdravo ljudi. Malo drugačije pitanje, izvinjavam se što uskačem.
Ako sam imao nalog kod Donbet-a i zatvorio ga jer sam im rekao da imam problem sa kockanjem. Ako se ponovo registrujem godinu dana kasnije i verifikujem svoj nalog, mogu li krenuti putem neodgovornog kockanja, jer nisu trebali da mi dozvole da se kockam? Iako sam koristio drugu imejl adresu.
Već sam im poslao imejl 5. maja sa zahtevom za povraćaj sredstava. Da li je prekasno da se zahteva povraćaj novca putem nedostavljene robe?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Jesi li pomenuo kockanje? Ako jesi, nisam siguran da sam iskren, promena priče je obično upozoravajući znak, pretpostavimo da ako ne uspe, vrati se i reci da nije kockanje, ovo je roba koju nisam dobio i pokušaj ponovo.