Sve ispravne kompanije koje su obrađivači potvrdili da su indikatori plaćanja povezani sa njima. Kada ih pretražite na HMRC-u, i one će uskoro biti obrisane. Barem imate dokaz za banku, pretpostavljam.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized954
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Oh, jesi li onda uradio više njih?
Automatski prevedeno:
hulkhoden
Someone.Else
Srebro
Someone.Else
pre 1 godinu
Ne, javio sam se danas nakon što nisam dobio odgovor nakon njihovog prvobitnog odgovora u ponedeljak.
U suštini, javio sam se svakome kome sam se obratio (ukupno preko 15) navodeći da ako mi se ne jave u vezi sa robom koja nije primljena do sutra, podneću zahtev za povraćaj novca kompaniji moje kreditne kartice. Tako da bar imam dokaz da sam pokušao da rešim problem i čekao dosta vremena pre nego što sam se obratio kompaniji kreditne kartice za pomoć.
Moj početni tekst upućen njima je bio sličan ovakvom:
Zdravo xxx,
Obraćam vam se jer sam na svom mesečnom računu pronašao uplate koje su povezane sa vašom kompanijom, a za koje nisam primio nikakvu robu ili usluge.
Molim vas da mi vratite novac što pre, u suprotnom ću morati da pokrenem reklamaciju kod kompanije CC.
Račun na koji je potrebno ponovo uplatiti sredstva je:
XXXXX
IBAN XXXXX
Viza kartica XXXXXXXXXX
Transakcije su ispod:
XXXX
Molim vas da potvrdite prijem i obavestite me do kada ćete uplatiti novac nazad na moj račun.
Hvala
Opšte povratne informacije o ovom tekstu od nekoga?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Someone.Else
hulkhoden
Dijamantski
hulkhoden
pre 1 godinu
ok, nadam se da im neće biti potrebne sve te informacije jer ih prethodni trgovac nije tražio
Automatski prevedeno:
Someone.Else
hulkhoden
Dijamantski
hulkhoden
pre 1 godinu
upravo sam dobio još jedan imejl od njih:
Dragi/a,
Ovim potvrđujemo da su povraćaji sredstava za transakcije identifikovane kao deo naše interne provere uspešno obrađeni i u potpunosti završeni.
Molimo vas da imate u vidu da je naša interna istraga i dalje u toku. Nastavljamo da temeljno ispitujemo slučaj kako bismo osigurali potpunu usklađenost sa važećim propisima i standardima obrade plaćanja.
Cenimo vaše strpljenje i saradnju. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte.
S poštovanjem,
Swipez tim za podršku
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Voleo bih da su svi takvi
Automatski prevedeno:
hulkhoden
Srebro
pre 1 godinu
Haha, lepo, druže iz GG. Mislim da je ovo odličan plan za deljenje sa kompanijom za kreditne kartice u slučaju da odbiju povraćaj sredstava.
kao „vidite, kompanije finansiraju vraćanje novca, molim vas pomozite drugima"
ili grešim?
Automatski prevedeno:
Someone.Else
hulkhoden
Dijamantski
hulkhoden
pre 1 godinu
Da, možda bi moglo da uspe. Ne škodi pokušati, pretpostavljam.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Ne mogu da zamerim Barklisu - tražili su više informacija. Pozvao sam ih i rekli su da samo žele naziv igre, ali da će sve ostalo pomoći, morali su da popune 10...
još obrazaca što je bio dug proces, ali privremeni povraćaj novca će mi biti dostupan nakon 48 sati od sutra dok istražuju.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
U poređenju sa Čejsom, mislim da je to mnogo bolji proces, jer otkrijete da kada banka odobri privremeni povraćaj novca, trgovci ili vraćaju novac direktno ili ne odgovaraju. Čekanje od 45 dana na Čejsu plus 10 radnih dana za podešavanje je noćna mora, ali barem podižu...
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
Da li pretpostavljate da su E0000397 i E0000399 takođe za ?
Automatski prevedeno:
Anonymized881
Dijamantski
pre 1 godinu
Nisam siguran, mislio sam da je možda tako, ali sumnjam da jeste. Da li se nalaze u Pragu? Ako nisu, onda možda nisu. Ko god da je otkrio Swipez iz E0000480 je kvalitetan, dovoljno je teško pronaći imena kada su navedena, a kamoli napisana u kodu.
Automatski prevedeno:
Someone.Else
Dijamantski
pre 1 godinu
E0000397 - Riga, Letonija
E0000399 - nema lokacije
Automatski prevedeno:
Martin61
Zlato
pre 1 godinu
Postoji još jedan INPIGR1 Prag, iskreno, ne mislim da je Swipez. Ko god da je pronašao Swipez možda bi mogao da pomogne sa INPIGR1 Prag.
Automatski prevedeno:
daradda
makelios6
Platinasti
makelios6
pre 1 godinu
Zdravo, pre nekog vremena si pomenuo sc wardex, jesi li slučajno uspeo da ga rešiš?
Sve ispravne kompanije koje su obrađivači potvrdili da su indikatori plaćanja povezani sa njima. Kada ih pretražite na HMRC-u, i one će uskoro biti obrisane. Barem imate dokaz za banku, pretpostavljam.
All the correct companies the processors confirmed the payment indicators were related to them. When you search them on HMRC they are also all about to be struck off too. Least you have proof for the bank though I guess.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ko je obrađivač? Da li je to Smartpayments.ee za Smpay?