Otprilike - ovih 10 su digitalna roba/nalozi, tako da sam dobio istu poruku, nisam dobio ništa za digitalnu valutu u vezi sa igrama. Barklis takođe dozvoljava priloge, pa u svako polje gde piše objašnjenje stavljam „vidi prilog". Zatim koristim beleške sa iPhone-a i pišem u čemu je problem, nema robe, čemu je služila, ekran se srušio i mislim da nije prošlo. Ako je prošlo, gde je onda roba/trebalo bi da bude poslata imejlom/na mom Steam nalogu.
Očigledno je da ako imate više različitih preduzeća, to će trajati večno i mogu da zamislim situaciju u kojoj jedna banka to osporava, ali me to ne bi odvratilo, verovatno bih pokušao sa pogrešnim MCC-om od 12,7, kako se to desilo.
U prilozima mojih Bar clays naloga prikazujem poslate imejlove, imejlove na koje nisam odgovorio, imejlove koji se vraćaju, snimke ekrana koji su u fazi učitavanja, nebitno ako se odnose na stvarnog obrađivača, a ako imaju politiku povraćaja novca, šaljem tu poruku da čak i ako ga pošalju, nisam ga potrošio, pa želim povraćaj novca.
Automatski prevedeno: