Trndbm je na mojoj Chase jednoj, tako da samo čekam da podignu, treba malo vremena, ali čim podignu, obavestiću vas.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
leejeff97x
Dijamantski
leejeff97x
pre 1 godinu
Šta si im poslao i šta su rekli?
Automatski prevedeno:
daradda
leejeff97x
Platinasti
leejeff97x
pre 1 godinu
Šta mislite? Možete li mi, molim vas, dati kontakt TRND-a? Iako su odbili bankarska dokumenta, pretpostavljam da se žalba nastavlja.
Automatski prevedeno:
justiceForUs
daradda
Zlato
daradda
pre 1 godinu
Šta si rekao banci (pretpostavljam da je to bila Revolut)?
Automatski prevedeno:
leejeff97x
daradda
Srebro
daradda
pre 1 godinu
Nisam siguran, nisam razgovarao sa njima, ali sam to pokrenuo u banci, posle 45 dana sam ih pitao šta se desilo, a oni su rekli da je trgovac odbio povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
daradda
leejeff97x
Platinasti
leejeff97x
pre 1 godinu
Naravno, trgovac može odbiti povraćaj sredstava, ali ako postoje razlozi, banka nastavlja sa žalbom i čak i ako se ne složi, trgovcu se naplaćuju transakcije ako ne dokaže da je pružio robu ili usluge. Možda je izdao lažne fakture, ali banka je morala i obavezna da vas o tome obavesti.
Automatski prevedeno:
daradda
justiceForUs
Platinasti
justiceForUs
pre 1 godinu
Nije Revolut.. Jednostavno sam im rekao da nisam primio robu ili uslugu, oni su pokrenuli žalbu protiv trgovca i sada čekam ishod.
Automatski prevedeno:
Anonymized881
leejeff97x
Dijamantski
leejeff97x
pre 1 godinu
Koja banka, ako ne smeta što pitam? Problem sa onima koje nisu u prodavnicama je što su kol centar/ćaskanje uživo beskorisni.
Automatski prevedeno:
Anonymized954
Dijamantski
pre 1 godinu
Onlindg, znam ko je obradio plaćanja sada (holding kompanija) i prijavio sam ih službi za insolvenciju. Moraju da odgovore ili rizikuju da budu likvidirani i zatvoreni. Skinućemo ove sranje.
Automatski prevedeno:
Dt100
Dijamantski
Anonymized954
pre 1 godinu
Onlindg, znam ko je obradio plaćanja sada (holding kompanija) i prijavio sam ih službi za insolvenciju. Moraju da odgovore ili rizikuju da budu likvidirani i zatvoreni. Skinućemo ove sranje.
Onlindg I know who processed the payments now (holding company) and Iv reported them to the insolvency service. They have to respond or risk being wound up and closed down. We will get these b*******
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ko je to bio?
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized881
Dijamantski
Anonymized881
pre 1 godinu
Znam da nije u redu ako imate pravu bolest povezanu sa kockanjem, oni bi to trebali znati.