Pa, upravo sam pogledao svoj Revolut i jutros su mi vraćene 2 uplate Zpdg-u od 320 funti na račun! To je samo vrh ledenog brega, ali to je dobitak! Presrećan sam! To je bolje od bilo kog dobitka na kockanju! Apsolutno sam se izmislio! Neki ljudi ovde su prvoklasni sa svojim savetima! Apsolutno sam se izmislio! Srećno svima! Borba, borba, borba! 🔥🙌🏼
Trebalo bi da dobijem novosti u naredna 3 dana o povraćaju sredstava za Trndbm od strane Chase-a, ali nemam imejl adresu, samo onaj obrazac koji sam podelio pre nekog vremena, verovatno čak ni link nije postavljen.
Za Masterkard je 45 dana, ali mislim da je za Vizu manje. Ali da odgovorim na vaše pitanje, ne nužno. Imao sam trgovca koji je dostavio račune Masterkardu nakon 45 dana, sve je bilo lažno, i spor je morao da se nastavi u sledećim fazama.
Viza ima rok od 30 dana od pokretanja spora. Čini mi se da VISA obično daje privremeni povraćaj novca i obično ako nema odgovora u roku od 30 dana, zadržavate ga. Masterkard ima duži rok, a banke sa kojima izgleda imamo posla sa Chase, Monzo itd., digitalne banke, obično nisu brze u ažuriranju, pa stoga dobijamo kasne lažne fakture.
Nadam se da sada direktno poslujete sa Masterkardom ili i dalje sa bankom? Ne bih verovao da će Čejs u mojoj karti zaista osporiti zahtev. Mislim da će samo reći „izvolite, odbijeni ste" jer su prilično beskorisni. Svaka čast što ste uspeli da sve to otkrijete i nadam se da ćete pobediti, glavni rizik sa robom je da ovi prevaranti na kraju falsifikuju fakture.