pre 11 meseci

Da, poslali su mi generički imejl tražeći više informacija pre 4 dana. Pošto ovo apsolutno ništa
yes they sent me a generic email asking for more information 4 days ago. Since this absolutely nothing
OdgovoriCitiraj0
Moram reći da mi je tvoje prisustvo ovde veoma čudno. S jedne strane, izgleda da ne znaš ništa o osnovama kazina i bukvalno se praviš glup u vezi sa besplatnim igranjem i povraćajem sredstava, dok si s druge strane dobro upoznat sa istorijom onog drugog, pokazujući specifičan stav prema nekome za koga veruješ da se time bavio. Ti, s druge strane, pokušavaš da dobiješ uputstvo od mene kako da to uradiš...
Pa, neću ti odgovarati na to. Voleo bih da verujem da znaš o čemu se radi u ovoj temi i da predlaganje kazina gde možeš da naplaćuješ jednostavno ne dolazi u obzir.
Moram reći da mi je tvoje prisustvo ovde veoma čudno. S jedne strane, izgleda da ne znaš ništa o osnovama kazina i bukvalno se praviš glup u vezi sa besplatnim igranjem i povraćajem sredstava, dok si s druge strane dobro upoznat sa istorijom onog drugog, pokazujući specifičan stav prema nekome za koga veruješ da se time bavio. Ti, s druge strane, pokušavaš da dobiješ uputstvo od mene kako da to uradiš...
Pa, neću ti odgovarati na to. Voleo bih da verujem da znaš o čemu se radi u ovoj temi i da predlaganje kazina gde možeš da naplaćuješ jednostavno ne dolazi u obzir.
Takođe smatram da je ovaj odgovor veoma čudan na osnovu vaših prethodnih postova. Dakle, kao što sam rekao, završite pored mene. Jer ovo ne vodi nikuda. Besplatno valjanje nije poštena opcija, a vašu reč, „promovisanje", uglavnom koriste uključene strane koje traže od nas da obrišemo ovu temu. Samo kažem.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.