Da sam bio toliko strog, više ljudi bi otvorilo više naloga. Nadam se da razumete moju poentu. Iskreno, najbolje je ignorisati provokacije i ostati hladan ako je moguće. 🙏
Automatski prevedeno:
daradda
Platinasti
pre 1 godinu
Možemo li se mirno vratiti na svrhu posta? Ovde pomažemo jedni drugima da povratimo novac u kazinima koja posluju nelegalno, sve ostalo što je izgrađeno oko ovih stvari mislim da treba da ostane van ovog posta.
Na odmoru sam, nikad više nisam izgubio 55 hiljada funti, klovne! Bilo je 8 hiljada funti, a dobio sam 7 hiljada funti nazad direktno sa kripto sajta, ostatak sam iskoristio za otplatu dugova.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
lewis57
Srebro
pre 1 godinu
Može li mi neko dati bilo kakvu pravu informaciju o ZYPH-u? Razgovarao sam sa mojom bankom i rekli su mi da su informacije koje sam im dao netačne. Rekao sam im za digitalnu robu, neko ovde mi je rekao za NFT, a banka je rekla da to ne nude. Gde da idem odavde? Hvala na svakoj pomoći.
Nadam se da će praznik dobro proći, Pole - izgleda da postoje 3 korisnika povezana jedni sa drugima koji pričaju iste gluposti o frirolu i generalno trolovanju.
Važno je da je uzrok pokrenut samo pisanjem tom sajtu. Plašio sam se da će banka odbiti iz tog razloga, da je imejl trgovca bio netačan. Jesi li rekao da nisi dobio kupone za negu tela? To sam i uradio.
Zdravo Džime, dobro ide, hvala. Da, pretvorilo se u šalu! Izgleda da je neko opsednut mojom pričom i citira pogrešne stvari itd. čak i kada nisam tamo!
Čudna je to opsesija - najbolje je ignorisati tvoj doprinos i nadam se da ćeš sve vratiti kako bismo mogli da krenemo dalje.
Ne mogu da razumem zašto bi ljudi napravili profil da bi ga onda trolovali. Ako je neko izgubio novac, onda sarađujte da ga vratite. Ako niste izgubili, zašto ste ovde i trošite svima vreme?
Koja je banka u pitanju? Verovatno mogu da naplatim nešto ako je to Čejs, koliko god je tekuće za mene. Ako je to Barklis, možete li da podelite imejl koji sam napisao za pogrešan MKC.