Monco. Pun dokaza za svaku transakciju. Dokazi iz e-pošte, dnevnik ćaskanja, povezan pregled depozita izvršenih na sajtu kazina (nije pomenuto niti kompletan snimak ekrana, naravno, jer je došlo do nedostatka robe).
Bili su gnjavaža i nakon što sam pregledao i osporio gomilu transakcija, sve su ih odbili jer su im bile potrebne dodatne informacije koje ranije nisu pomenuli (željeni računi, potvrde porudžbina i informacije o proizvodu). Uspeo sam da to rešim veoma brzo, ali mislim da je DSSERVLTD jedan od trgovaca sa kojima ljudi imaju sreće, sudeći po ovom forumu.
Upravo sam danas dobio obaveštenje od FOS-a da ne misle da je Revolut uradio bilo šta pogrešno iako su mi dozvolili da prebacim 20 hiljada dolara u jednoj večeri kompaniji Falkora Finans, uprkos tome što sam tražio pomoć i što mi je to u nekoliko navrata onemogućio zbog moje zavisnosti od kockanja, a i Revolut je lagao o pokušajima da povrati moja sredstva. Čak ni simboličan iznos nadoknade, apsolutno ništa. Moj „istražitelj" FOS-a je nekada radio za banku, ali kako sam saznao guglajući, svi su na istoj strani. 👍
Trenutno sam u potpunoj mukotrpnoj borbi sa Monzom oko osporavanja nekih Terversovih transakcija.
Vratili su se 3 ili 4 puta sa zahtevima za različitim dokazima, imejlovima na različite adrese, žalili su se kako su neki od mojih snimaka ekrana isečeni?! Apsolutno neverovatne dužine su uložili da ovo spreče dalje. Svaki put kada su tražili različite dokaze, otkazali su prvobitne sporove i tražili od mene da podnesem nove, što svako zna da je zadatak koji oduzima mnogo vremena na Monzu. Ne dozvoljavaju mi da dodam više transakcija da bih morao da osporavam svaku od 22 transakcije zasebno, više puta. Bolno.
Ipak, i dalje idem dalje i dao sam im sve što su do sada tražili. Ako na kraju odluče da ne podnesu zahtev za povraćaj sredstava, osećam da imam dobar slučaj za ombudsmana s obzirom na to koliko su bili potpuno beskorisni.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.