Imam dokaze koji ukazuju na to da su ovi kazina u potpunosti svesni ko su njihovi obrađivači i da jasno komuniciraju. Kontaktirao sam trgovce, nisam imao kontakt sa njima, jedini kontakt koji sam imao bio je preko kazina koristeći ove trgovce. Dobio sam potpuni povraćaj novca za transakcije.
Imam dokaze koji ukazuju na to da su ovi kazina u potpunosti svesni ko su njihovi obrađivači i da jasno komuniciraju. Kontaktirao sam trgovce, nisam imao kontakt sa njima, jedini kontakt koji sam imao bio je preko kazina koristeći ove trgovce. Dobio sam potpuni povraćaj novca za transakcije.
Zdravo Keli, primetio sam te ovde dosta puta. Samo se pitam da li si ti ili neko drugi ovde imao sreće ili ima kontakt informacije za novog procesora koga Majstejk koristi, ime trgovca je DSolPay, a kod trgovca se odnosi na „finansijske usluge".
Počeću svoju potragu za povratkom 1250 funti depozita, sve kod istog provajdera. Poslao sam Mystake-u nekoliko oštro formulisanih imejlova sa namerom da ovo nastavim dalje.
Samo se pitam da li neki ljudi iz Velike Britanije imaju savet kako da se nose sa povraćajem sredstava sa Masterkard debitnih kartica?
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.