Imam 148 transakcija, pa se molim da ovo funkcioniše za mene, ali mislim da ih ima previše 🙏🙏 nikad više neću otići na sajt za kockanje! Hvala vam puno na odgovoru još jednom.
I have 148 transactions so praying this works for me but am thinking there is just too many 🙏🙏 never will I go onto a gambling site ever again! Thanks so much for your reply again.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
O kojoj ukupnoj količini govorimo?
Automatski prevedeno:
taylor186
4cdr48rvwj58
Srebro
4cdr48rvwj58
pre 1 godinu
Nažalost, oko 4,5 hiljada!
Automatski prevedeno:
Badger23
Platinasti
Myfreeme
pre 1 godinu
Molim te, reci mi kako
Please tell me how
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Početni korisnik je u par postova ranije pomenuo da je tvrdio da roba nije primljena i da je imao „fakturu" kao dokaz za svoje tvrdnje.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 1 godinu
Zdravo, nažalost, malo sam se vratio u loše stanje zbog nekih užasnih stvari koje su se dešavale u mom životu. Uspeo sam da ponovo otvorim nalog kod LuckyWave-a i uprkos tome što sam ih molio da mi zatvore nalog poslednjih 7 dana, nisu to učinili, čak ni odgovorili. Na potpunom sam dnu. Oni su deo Fortaprime-a - da li neko zna procesor plaćanja koji koriste, jer nema dokaza o tome ko je to prilikom uplate depozita ili provere istorije Safarija? Sva plaćanja su pogrešno kodirana i oprana, naravno, na ime kompanije sa ograničenom odgovornošću iz Velike Britanije u vlasništvu Letonca. Ako neko zna za bilo kakve kontakte ili povezano poslovanje, plaćanja su otišla CLEGREBOOST/CLEGREONTEX.
Automatski prevedeno:
Anonymized913
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 1 godinu
Da li koristite VISA ili Masterkard? Imam neke zaista korisne informacije o VISA kartici koje bi vam mogle pomoći ako želite da idete putem 12.7. Rado ću vam poslati imejl ako vam pomogne, recidiv je užasan, tako da sam uvek rado dostupan.
Automatski prevedeno:
Lottie48
Anonymized913
Dijamantski
Anonymized913
pre 1 godinu
Masterkard, ali ne mogu da vršim povraćaj sredstava jer sam već izgubio jedan bankovni račun🤦♀️
Automatski prevedeno:
Lottie48
Dijamantski
pre 1 godinu
Ne mogu da vršim povraćaj sredstava jer sam već izgubio jedan bankovni račun zbog povraćaja sredstava🤦♀️
Automatski prevedeno:
Lottie48
Billyh18
Dijamantski
Billyh18
pre 1 godinu
Nisam siguran da li si još uvek ovde, ali da li si ikada pronašao dodatne detalje za Clegreboost/Clegreontex?
Automatski prevedeno:
Lisamac
Leoca79
Zlato
Leoca79
pre 1 godinu
Ne, ne znam ko su oni.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 1 godinu
Ne prihvataju igrače iz Velike Britanije, dobićete sve nazad
Automatski prevedeno:
Lottie48
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Oni jednostavno ne reaguju, to je užasno.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Lottie48
Dijamantski
Lottie48
pre 1 godinu
U redu, samo nastavi da pokušavaš, a onda posle nekoliko nedelja, povraćaj sredstava možda neće biti tako lak.
Automatski prevedeno:
justiceForUs
Anonymized913
Zlato
Anonymized913
pre 1 godinu
Možeš li mi poslati 🙂
Automatski prevedeno:
Anonymized913
justiceForUs
Platinasti
justiceForUs
pre 1 godinu
Da, mislim da još uvek imam tvoj imejl.
Automatski prevedeno:
Anonymized913
justiceForUs
Platinasti
justiceForUs
pre 1 godinu
Poslato je kao prilog imejla direktno sa Vise
Automatski prevedeno:
nufcfan199999
Bronza
pre 1 godinu
Zdravo, da li mi neko može pomoći sa sledećim
Lanrosis (ograničeni sistemi)
Sajbgejm
Bitsent
Koreaktiv d.o.o.
DSTLD
TRAVERS
Redverk
Sknvrs
Giftoza.in
Bilo bi veoma cenjeno,
Mogu da pomognem sa depasify i game way ltd.
Automatski prevedeno:
barborasp
Platinasti
pre 1 godinu
Da li neko zna?
Digikej Mađarska
uxcourses.co.uk - uopšte ne odgovaraju na imejlove
evošop Talin
Ova 3 trgovca pere novac za kazino Betista.
Automatski prevedeno:
Anonymized913
Lottie48
Platinasti
Lottie48
pre 1 godinu
Da li su naveli razlog za zatvaranje računa? Možda je sve u redu, Barklis je zatvorio moj, a ja sam i dalje imao povraćaj sredstava na Čejsu koji je bio u toku i oni su ga odobrili. Mnogo toga zavisi od razloga za zatvaranje računa i da li prijavljuju zatvaranje kao prevaru.
Ako nemate puno posla, rizikovao bih da to stavim pod „roba nije primljena". Imam informacije da se raspravljam o netačnim podacima na Masterkardu, ali nemam garanciju da će biti obrađeno jer Masterkard izgleda strogo vodi računa o kockanju bez obzira na okolnosti, ali će rado podeliti tačke koje bi trebalo da pokrijete.