Pregledao sam sve adrese i našao sam je zanimljivom
Mnogo plaćanja registrovana adresa linkovi ka ovome, proverite i recite mi šta mislite
Ikbal Raza je ime osobe
Automatski prevedeno:
Bigfella100
Srebro
pre 1 godinu
Ima li neko savet u vezi moje situacije, trenutno sam registrovan na GAMSTOP-u, otvorio sam nalog kod Goldenbet-a, uplatio sam novac i kockam se.
Da li postoji mogućnost povraćaja novca preko Revoluta ili samog Goldenbeta? Trenutno razgovaram sa Revolutom o povraćaju novca, ali mislim da je malo verovatno jer tvrde da je u pitanju bio građanski spor. Omogućio sam blokiranje kockanja preko Revoluta, ali pošto je transfer prošao preko Transferop Payment Gateway-a, nije označen kao kockanje.
svaka pomoć ili savet je veoma cenjen
Automatski prevedeno:
Lila2025
Bigfella100
Srebro
Bigfella100
pre 1 godinu
Nažalost, imate tri veoma loše situacije.
Goldenbet neće vratiti novac.
Revolut je jedan od najtežih za odgajanje.
Transferop takođe neće vratiti novac, jedini savet ovde je da potražite odgovarajuću pomoć zbog zavisnosti, stvarno je užasna.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Lila2025
Dijamantski
Lila2025
pre 1 godinu
Nije baš tačno za transfer!
Automatski prevedeno:
Bigfella100
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 1 godinu
Da li imate iskustva u saradnji sa Transferopom?
Automatski prevedeno:
Lila2025
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 1 godinu
Zaista nisam pročitao nijednu objavu o tome da vraćaju novac, može li me neko prosvetliti, molim vas, jer imam transakcije i mislio sam da to nije moguće?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Dijamantski
pre 1 godinu
Rado bih ti poslao imejl o tome šta mi se desilo! Ali neću to ovde deliti.
Do you have any experience in dealing with Transferop?
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Idi na sajt Anonimnih kockara, to je jedini način da prestaneš. Sada sam skoro 4 meseca bez kockanja, bolje se osećam sada sa dugovima nego što se nisam kockao sa dugovima. Skoro sam odustao od povraćaja novca, ali da vidimo kako će se završiti moja dva različita slučaja finansijskih problema, ipak se ne nadam.
Moj jedini problem sada je da pokušam da nateram poslednjeg zajmodavca ili finansijskog informatora da se složi da sam neodgovorno bio naklonjen, onda sam van opasnosti.