Dve godine sam se ne kockao, a onda sam glupo odlučio da se ponovo kockam, registrujući se na Goldenbet. Ludo je pomisliti da se ove ofšor kompanije izvuku. Napisao sam veoma detaljan imejl Goldenbet-u, pozivajući se na zakone o licenciranju Kurasaoa koje su prekršili. Ipak, ne čekam nikakav odgovor.
Moram to da podnesem i nastavim dalje, pretpostavljam.
Ima li neko savet u vezi moje situacije, trenutno sam registrovan na GAMSTOP-u, otvorio sam nalog kod Goldenbet-a, uplatio sam novac i kockam se.
Da li postoji mogućnost povraćaja novca preko Revoluta ili samog Goldenbeta? Trenutno razgovaram sa Revolutom o povraćaju novca, ali mislim da je malo verovatno jer tvrde da je u pitanju bio građanski spor. Omogućio sam blokiranje kockanja preko Revoluta, ali pošto je transfer prošao preko Transferop Payment Gateway-a, nije označen kao kockanje.
svaka pomoć ili savet je veoma cenjen
Dve godine sam se ne kockao, a onda sam glupo odlučio da se ponovo kockam, registrujući se na Goldenbet. Ludo je pomisliti da se ove ofšor kompanije izvuku. Napisao sam veoma detaljan imejl Goldenbet-u, pozivajući se na zakone o licenciranju Kurasaoa koje su prekršili. Ipak, ne čekam nikakav odgovor.
Moram to da podnesem i nastavim dalje, pretpostavljam.
I ja sam bio takav, ali recidivi uvek dolaze i kako bolest napreduje, vi/količina kockanja je uvek gora. Jedini način da se prestane je da se zauvek ode na GA i prati program.
Da nije bilo nelicenciranih kripto kazina, bio bih u dugu samo 1/3 onoga što jesam, jer mi je sada zabranjen pristup svim legalnim kazino kladionicama u Velikoj Britaniji, a to je čak i sa malo drugačijim detaljima.
Zato bi ovi ilegalni kazina trebalo da budu pozvani na odgovornost. Mislim, poslednji legalni u koji sam mogao da uđem imao je maksimalni limit depozita od 400 funti mesečno, koji, tj. nisam mogao da povećam.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.