Probao sam Payop i oni su u suštini rekli da su kontaktirali Goldenbet koji je potvrdio da su „roba i usluge primljene" i to je poslednje što sam čuo od njih.
Automatski prevedeno:
sw18jp
Srebro
Bigfella100
pre 1 godinu
Probao sam Payop i oni su u suštini rekli da su kontaktirali Goldenbet koji je potvrdio da su „roba i usluge primljene" i to je poslednje što sam čuo od njih.
I tried Payop and they basically said they reached out to Goldenbet who confirmed that "Goods and services were received" and that was the last I heard from them.
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Da, ali izgleda da je Kelly1234 otišao kod nekoga ko je povezan sa PaymentOp/TransferOp, ali ne kod njih?
Automatski prevedeno:
Kelly1234
sw18jp
Dijamantski
sw18jp
pre 1 godinu
Pošalji mi svoju imejl adresu i ja ću ti poslati imejl
Nisam išao direktno na PayOp, ne, otišao sam kod provajdera API platne infrastrukture koji je registrovan kod FCA i njihovi uslovi korišćenja su u suprotnosti sa njihovim učešćem u prirodi transakcija.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
sw18jp
Dijamantski
sw18jp
pre 1 godinu
Poslato
Automatski prevedeno:
Bigfella100
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 1 godinu
Da li je dobavljaču API infrastrukture za plaćanje trebalo dugo da odgovori? Poslao sam im imejl 2. i još uvek ništa.
Automatski prevedeno:
Mizu
Materialgirl84
Srebro
Materialgirl84
pre 1 godinu
Zdravo, i ja ih imam, ali kartica koju sam koristio ne navodi adresu transakcije. Da li je slučajno imaš? Trebalo bi da mogu da pronađem kompaniju koja stoji iza toga.
Da. Imao sam jedno slično, ali sa softpuls rešenjima umesto aktivnog veba. Svi su tvrdili da nemaju nalog sa mojom imejl adresom itd. Svi su tvrdili da su odvojeni entiteti, ali su manje-više odgovarali istim odgovorima. Srećno sa tim.
Automatski prevedeno:
sw18jp
Srebro
Bigfella100
pre 1 godinu
Da, i moj je bio viši, nažalost.
Yeah mine was higher too unfortunately
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Ako želite da razgovarate o detaljima i podelite neke taktike uspeha itd., moja imejl adresa je footyheadlines1966@outlook.com
Srećno! Ključ izgleda da je ne pominjati kockanje i reći da roba nije primljena - problem je što moja banka, a zatim traži dokaz o kupovini, a pokušaj objašnjavanja oko 50 transakcija ne bi imao smisla. Čim vide reči kockanje, izgleda da jednostavno kažu ne.