Znam iz onoga što sam pročitao da Santeda ne igra loptom i da je njegov naporan rad na način na koji sam ja uradio, ostavio je lošu povratnu informaciju o trustpilotu, a onda su nam rekli da nam pošalje poruku
I know from what I read Santeda do not play ball and its hard work the way I did it was left bad feedback on trustpilot then they said message us
Automatski prevedeno:
pre 11 meseci
Nastavljam ovo od pre mnogo vremena... Santeda vas je kontaktirao nakon što je ovo uradio i na kraju vam vratio novac?
Jesi li negde stigao sa ovim? Izvinjavam se, znam da je ovo bilo pre mnogo vremena. Ako jesi, možeš li mi poslati imejl na footyheadlines1966@outlook.com
Zdravo druže, sve moje povraćaje sredstava je podnela banka i dobila sam ih u vezi sa Santedom. Nikada ih nisam kontaktirao, banka je podnela nekoliko povraćaja sredstava za mene, a onda je odjednom rekla da podižu slične za mene i uradili su ih preko 60 za mene, tako je sve počelo, a Santedini su bili neki od njih.
Zdravo - cenim što Keli dobija mnogo zahteva, pa bi bilo sjajno ako bi neko od ostalih dole navedenih koji su to primili mogao da prosledi informacije.