Da li biste mogli da mi pošaljete imejl sa onim što ste naveli da vam vrate novac? Bio bih vam veoma zahvalan, a ako želite, svakako bih vam nadoknadio ovo jer je u pitanju veći iznos 🤞🏻
Jesi li pronašao neke njihove kontakt podatke? Dobio sam njihovu adresu. Ali ne mogu da pronađem nijednu tačnu kompaniju koju bih mogao da kontaktiram.
Verovatno će im trebati više informacija i poslaće vam istu poruku koju sam objavio na fotografiji. Kada sve to pošaljete, obradiće povraćaj novca u roku od nekoliko sati, a novac ćete dobiti na svom bankovnom računu u roku od dva radna dana.
Da li je neko pokušao povraćaj novca za robu koja nije primljena preko Payver-a? Moja banka jednostavno kaže da treba da kontaktiram trgovca, a ne osobu koja je obradila uplatu. Ne mogu da pronađem rešenje za ovo.
Da, Dsolpay je u potpunosti povezan sa Swipez-om. Pošaljite transakcije gde se pojavljuje Dsolpay, zajedno sa datumom i vremenom naplate i sakrijte osetljive podatke o svom računu. Rok za plaćanje je obično oko 120 dana preko banke, ali postoji mnogo načina da se taj period produži.
Ako ispravno pošaljete svu dokumentaciju, ne mislim da ćete imati problema. Takođe, ako ne dobijete sve direktno od trgovca, uvek možete to učiniti preko banke. Želim vam sreću 🍀