Hvala, ali imejl za fxeducationpro nije radio, nije aktivan.
Automatski prevedeno:
Unbroken
linkan
Platinasti
linkan
pre 1 godinu
Priložite snimke ekrana greške uz imejl da biste obavestili banku da je korisnička služba u kvaru.
Sreća
Automatski prevedeno:
meandi
Badger23
Platinasti
Badger23
pre 1 godinu
Mislim da je potrebno pružiti više edukacije ovim „ombudsmanima" jer nemaju doslednosti u pružanju rezultata.
Postoji toliko mnogo istraživačkih platformi da, iako je malo verovatno da će dobiti novac, vaša priča može da se iskoristi za jačanje slučaja. Imam listu na laptopu, postaviću je sutra. Što glasnije vičemo, više nas mogu čuti!
Automatski prevedeno:
linkan
Unbroken
Bronza
Unbroken
pre 1 godinu
Revolut je rekao da mi ne mogu pomoći
Automatski prevedeno:
Wood28
Srebro
pre 1 godinu
Ažuriranje o zatvaranju moje banke. Dali su mi 65 dana, ali ne mogu da koristim većinu funkcija. Primaće uplate, a ja moram da idem u filijalu da podignem novac. Sada sam jako zabrinut zbog CIFAS markera. Da li je neko imao iskustva sa ovim? Ili ima neki savet? Osećam se kao da me tretiraju kao kriminalca jer sam glupo koristio kazino koji je ilegalno radio u Velikoj Britaniji i obrađivao sredstva pod različitim deskriptorima sa pogrešnim MCC-om. Molim vas, pomozite mi da se rešim ovog haosa.
Automatski prevedeno:
Unbroken
Wood28
Platinasti
Wood28
pre 1 godinu
Nažalost, u očima banke, obavljate transakcije koje oni smatraju neprikladnim. Ovi kazina koriste ovo ponašanje, usred mutnih međunarodnih voda. Zatvorili su mi dva računa u Španiji, a ja nisam mogao ništa da učinim da to zaustavim.
Automatski prevedeno:
Crj0444
Bronza
pre 1 godinu
Žalio sam se banci Čejs u vezi sa 25.000 funti za 3 meseca od strane brojnih prevarnih trgovaca kockanjem, uprkos blokadi kockanja i njihovom dozvoljavanju plaćanja preko prevarnih trećih strana koje nisu pomogle. Istražitelj je naravno dao konačan odgovor u njihovu korist i prosledio je slučaj ombudsmanu.
Monzo nije obrađivao nikakve povraćaje sredstava. Dali su mi dva meseca i zbog toga mi zatvaraju nalog. Podneo sam zvaničnu žalbu i obratiću se i ombudsmanu sa ovom žalbom.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Crj0444
Bronza
pre 1 godinu
Da li neko ima informacije o sledećim trgovcima, molim vas?
Finkom Finpej - jedini koji sam pronašao je da se imejlovi vraćaju.
Asomice
123Templates - nikada nije odgovoreno
freshbet - nikada nije odgovorio
ridex - e-pošta za vraćanje
Travers
fint
mydlvr
Onlindž b
smpaypf magicn
drsk
hdsk
Plaćanje/transfer Znam da su nemogući.
ima li ko ikakve informacije
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
London52
Crj0444
Bronza
Crj0444
pre 1 godinu
Koju vrstu povraćaja sredstava ste pokušali sa Monzom?
Automatski prevedeno:
Crj0444
Bronza
pre 1 godinu
Roba i usluge nisu primljene, stalno su tražili dodatne informacije, ali ih nisam imao.