Ako pokušavate da koristite Payop, postoji nekoliko kompanija koje su uključene u proces ako se nalazite u Velikoj Britaniji, uključujući payop / transferop, yapily, tink i clear junction. Možda su vraćali novac u prošlosti, ali sada to neće raditi.
Uz to rečeno, iako svi pokušavaju da se oslobode odgovornosti, to nije baš tako kako tvrde. Svi će reći „nije naša krivica", ali niko to ne sprečava, stoga nisu samo neznalice, već su saučesnici. Štaviše, ovo utiče na širi krug investitora u ovim kompanijama, a svi su pogođeni jer su sva sredstva primljena zauzvrat zaražena kriminalom. Mnoge od ovih firmi su zabeležile rekordne profite, a veliki deo toga se svodi na nezakonite aktivnosti, što će, kada se dokaže, imati značajne posledice.
Na primer, Clear Junction tvrdi da posluju kao preduzeća, ali to ih ne oslobađa odgovornosti prema vama ako rukuju sredstvima trećih lica/vašim sredstvima i ne uspeju da ih zaštite.
Još jedan ludi primer je to što je Tink u vlasništvu Vize, što ne izgleda dobro s obzirom na to da poseduju jednu od kompanija koje su saučesnice u svemu ovome, a istovremeno ne čine ništa da to zaustave.
Svi morate da se žalite Yapily-ju, Tink-u i Clear Junction-u ako ste u Velikoj Britaniji i koristite Payop. Takođe, proverite svoje bankovne račune za primaoce uplate i one koji su u procesu transfera. Ja, kao i drugi koje sam video, svi imamo jedan nalog, Payops nalog sa Clear Junction-om, detalji naloga su...
Sortiraj kod 13.04.2007.
Broj računa 29904109
Ako imate neki koji se podudara, molimo vas da ga ovde pokrenete. Prikupljam dokaze i fajl koji ću poslati FCA i FOS kako bih pokazao sistematski propust, posebno od strane Clear Junction-a. Obavešteni su o ovom lažnom nalogu mesecima, ako ne i godinama, ali on je i dalje otvoren i prima sredstva, tako da olakšavaju prevaru. Što više slučajeva možemo da dobijemo, to ćemo imati više municije protiv kompanija regulisanih u Velikoj Britaniji.
U dogledno vreme, kada sakupim sve nalaze, podeliću ih svima da ih koriste protiv ovih kompanija, i nadam se da ćemo moći da ih zatvorimo, pozovemo ih na odgovornost i vratimo sredstva koja su uzeli pod lažnim izgovorom. Dakle, možete sačekati sa žalbom dok ja ovo ne uradim ako niste sigurni kako da pristupite.
U svakom slučaju, ako imate dodatne informacije koje potkrepljuju moj izveštaj, slobodno mi ih pošaljite na alsjdyeu736439@gmail.com .
Kao što rekoh, svako ko želi može da koristi moj izveštaj kada bude završen. Nadam se da ću to učiniti u narednih nekoliko nedelja.
Nadam se da će to pomoći bar nekim ljudima.
U međuvremenu, samo nastavite sa ovim lopovima!