Ako svi radimo zajedno, možemo ih pobediti, trebalo bi da podnesemo žalbu FCA-u.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Unbroken
Leoca79
Platinasti
Leoca79
pre 12 meseci
Imam nekoliko čekajućih povraćaja sredstava u mojoj banci sa Wexhype-om, javiću vam kada budem imao novosti.
Automatski prevedeno:
sw18jp
Srebro
pre 12 meseci
Ovde sam već mesec dana i evo mog rezimea...
Povraćaj sredstava je ogroman rizik jer zahteva da lažete
Postoji nekoliko (ali ne mnogo) trgovaca koji su spremni da refundiraju plaćanja karticama.
Nemate nikakve nade da vratite sredstva preko Falcora Finance ili TransferOp-a (bez obzira kod kog dobavljača idete, npr. PayOp, Yapily itd.)
Iskreno, jedina opcija vam je da idete legalnim putem - ali čak i tada se verovatno isplati samo ako su gubici značajni.
Drugi se možda ne slažu, ali misle da je vredno upravljati očekivanjima svakoga ko se sa ovim susreće prvi put.
Automatski prevedeno:
Gojira7346
sw18jp
Dijamantski
sw18jp
pre 12 meseci
Uglavnom se slažem, jedini način da se podignu zahtevi za povraćaj sredstava jeste da se laže na osnovu izdatog MCC-a, a pominjanje kockanja je najgora stvar koju možete učiniti ako tražite povraćaj sredstava. Ako je ovo put kojim neko želi da ide, iskrenost je najgora politika.
Automatski prevedeno:
justiceForUs
Zlato
pre 12 meseci
Saznao sam ko je E0000443. Trenutno sam u procesu.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Dijamantski
pre 12 meseci
Rekao sam da je svaki put bilo kockanje i da su ih podigli, tako da se ne slažem sa tim 3 puta, a sada ih je banka podigla, preko 80 povraćaja sredstava sa Masterkardom, barem! Mislim da su neke banke brutalne, iako su moje nedavne bile 45 dana danas.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
justiceForUs
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
pre 12 meseci
Imate li imejl?
Automatski prevedeno:
intrudes
Unbroken
Srebro
Unbroken
pre 12 meseci
Imate li detalje za Wexhyp?
Automatski prevedeno:
player0990
justiceForUs
Platinasti
justiceForUs
pre 12 meseci
Možete li mi dati neke informacije?
Automatski prevedeno:
intrudes
Lupin
Srebro
Lupin
pre 12 meseci
dominiquebutcher2@gmail.com
hvala unapred
Automatski prevedeno:
Jonty5
LizzieCG
Zlato
LizzieCG
pre 12 meseci
Trastpilot
Automatski prevedeno:
Jonty5
Waldo1984
Zlato
Waldo1984
pre 12 meseci
support@niko-tech.eu
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
justiceForUs
Dijamantski
justiceForUs
pre 12 meseci
Zdravo druže, sve moje stvari su ovde, ne idem preko imejla, ali svi odgovori su ovde o tome.