Šteta što ih već neko vreme pratim. Uhvatio sam stranu banke, tako da bi jedini način da dobijem svoj novac bio da je neko imao uspeha sa njima privatno, ali sada deluje nemoguće. Hvala na odgovoru.
Strana 14-16 je zanimljivo štivo. Moguće je da podnesem zahtev za slobodan pristup informacijama u vezi sa svim kompanijama koje su nedavno zatvorene zbog finansijskog kriminala vezanog za ilegalne kazina. Jer, ako se ne varam, ako su uplate koje sam izvršio primile neke od kompanija, mogao bih da podnesem zahtev.
Rekao sam da je svaki put bilo kockanje i da su ih podigli, tako da se ne slažem sa tim 3 puta, a sada ih je banka podigla, preko 80 povraćaja sredstava sa Masterkardom, barem! Mislim da su neke banke brutalne, iako su moje nedavne bile 45 dana danas.
I have said it was gambling every time and got them raised so I disagree on that 3 times now the bank raised them well over 80 chargebacks with Mastercard at least ! I think some banks are brutal though my recent ones were 45 days today
Automatski prevedeno:
pre 11 meseci
Kako si, dođavola, uspeo da ubaciš one sa Masterkardom?
Čak su rekli FOS-u da neće dozvoliti ove povraćaje sredstava!
Zdravo, nisam siguran, ali banka ih radi svaki put, a trenutni su stari 48 dana, danas se ništa nije vratilo. Objaviću sva ažuriranja. Uvek kažem da je bilo kockanje, iako sam video sliku moje kartice. Ne podnosim žalbe na povraćaj sredstava, rade sve.
Samo potražite podatke novinara koji su objavili svoje podatke na ovom forumu ili pogledajte onlajn članke vezane za ova pitanja i često će biti povezani njihovi kontakt podaci. Posebno su zainteresovani za stalne prekršioce poput svih kazina povezanih sa Santedom i svih regulisanih preduzeća za plaćanje u Velikoj Britaniji, tako da 🤞uskoro će objaviti više o njihovim koruptivnim aktivnostima.
Pokušao/la sam da pošaljem imejl na adresu koju si ovde naveo/la. Ne znam da li je još uvek ista. Samo sam hteo/la da te pitam nešto, ako ti ne smeta. Očajnički mi je potrebna pomoć u vezi sa nečim x
Revolut je stvarno loš. Osporio sam transakciju i nikada nisam pomenuo kockanje, ali su je odbili zbog kockarske aktivnosti. U jednom trenutku mi kažu da su odbili spor, a u sledećem kažu da je trgovac dostavio dokaz da je roba primljena. Tražio sam od njih da dostave informacije i svaki put su odbijali, kopirajući i lepeći isti tekst iznova i iznova. Šokantno je koliko je njihova usluga užasna. Koliko vidim, FOS odbija mnogo žalbi na Revolut. Kao da su svi umešani!
Automatski prevedeno:
lbbb85
Bronza
pre 11 meseci
Siguran sam da sam pre nekog vremena video jednog estonskog novinara ovde? Ne mogu sada da pronađem njihove podatke. Da li ih je neko kontaktirao, jer razmišljam da razgovaram sa njima, mada nisam siguran da će to biti od pomoći. Video sam toliko kompanija sa sedištem u Estoniji koje pružaju ova plaćanja i imao sam iskustvo sa jednom koja je mojoj banci dostavila lažne fakture na kojima je pisalo da sam kupio skinove za igru ili nešto slično i da sam izgubio mnogo novca.