Takođe si objavio samo 3 posta u poslednjih mesec dana? Pomogao sam ljudima sa ovog foruma da povrate svoj novac, gledajući tvoje poruke, sve što radiš je da se svađaš sa ljudima!!
želim ti dobar dan
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Platinasti
pre 1 godinu
Da li je neko uspeo da dobije povraćaj novca od BLGWZR-a? Kontaktirao sam ih, ali nisu odgovorili.
Imate li neke kontakt informacije / imali li ste sreće?
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Dijamantski
orangeworld
pre 1 godinu
Usput, tako je smešno kako se ljudi iznenada pojavljuju na ovom forumu nakon meseci neaktivnosti samo da bi pitali za nasumičnu kompaniju ;D ;D ;D
By the way, it's so funny how people appear out of the blue in this forum after months of no activity just to ask for a random company ;D ;D ;D
Automatski prevedeno:
pre 1 godinu
Kakve veze ima sa tobom ako se pojave danas ili nikada! Nema nikakve veze sa tvojim životom.
Automatski prevedeno:
Salamasalama
oxleydaniel188
Dijamantski
oxleydaniel188
pre 1 godinu
Uopšte ne
ništa ne pomaže.
Automatski prevedeno:
picapabla14
Srebro
pre 1 godinu
Sada imam slučaj, da sam pokrenuo povraćaj novca, a druga kompanija je falsifikovala fakture.
Da li je onda ko ima jače dokaze ili šta treba da uradim? Na njihovim fakturama je naravno sve pogrešno, poput pogrešnog imena i adrese itd.
Ali oni zaista pokušavaju da zadrže novac?
Drugo, ko su ti ljudi, ikada se desilo da su otišli u zatvor?
3. Nisam čuo ništa o preuzimanju u poslednja 3 dana. Jesu li uhapšeni? Nadam se!
Automatski prevedeno:
Lottie48
Bigfella100
Dijamantski
Bigfella100
pre 1 godinu
Kao i ranije, predložio bih svima da prestanu javno da objavljuju o bilo kojim kazinima u vlasništvu Santede i da ih jednostavno plodno prijave svim relevantnim vlastima u Velikoj Britaniji i novinarima, što sam već uradio.
Upozoreni su i kažnjeni u drugim jurisdikcijama i ako se podnese dovoljno žalbi protiv njih, postoji mnogo veća šansa da će se početi preduzimati mere kako bi se blokirali, jer su očigledno previše dugo prolazili nekažnjeno.