Ako preuzmete PDF na Revolutu, videćete više informacija, npr. grad ili mesto, što bi moglo biti od pomoći. Pokušao sam da pronađem Inntc, ali je zapravo pod Intelom kada se obrađuje!
Automatski prevedeno:
Salamasalama
Dijamantski
pre 1 godinu
Ej ljudi, da li je neko pronašao informacije o
Bigpro
dopuna agenta
mlsis
Dopuna mpou novčanika
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Platinasti
pre 1 godinu
Hej ljudi, vidite šta sam našao o WEXHYPE-u 👀
Zapravo je povezano sa Veksli London (WEXLEY LIMITED, britanska kompanija br. 11232054).
Već sam kontaktirao Veksli London, ali nažalost nema odgovora. Pokušaću ponovo, hvala!
Automatski prevedeno:
kristaasle038
Cocohibs1
Platinasti
Cocohibs1
pre 1 godinu
Prikupljam informacije odavde i ceo dan kopam o ovim kompanijama. Veksli sam takođe kontaktirao, sada šaljem u Veksli jer imaju loše kritike na TrustPilot-u, ljudi kažu da su samo prevaranti.
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Hingm001
Platinasti
Hingm001
pre 1 godinu
Ovo je bilo pre nekoliko nedelja. Da, možda su prestali, izgleda da sada ne odgovaraju mnogim ljudima.
Automatski prevedeno:
Hansy57
Zlato
pre 1 godinu
Da li neko zna nešto o ovome? Trenutno sam na terapiji i nisam se kockao dva meseca... Izgubio sam nekoliko stotina hiljada u poslednjih pet godina. 19400 evra ovim kompanijama poslednji put u maju. Bio bih vam zahvalan na svakoj pomoći.
Ne tvrdim 100% da je WEXHYPE Veksli, ali ljudi na ovom forumu su pomenuli vezu između njih, pa samo pokušavam da pratim to i podelim informacije koje sam pronašao. Da vidimo da li će pomoći.
Sonekt mi je vratio novac prilično brzo, prilično sam siguran da je to bilo najviše par dana. Pročitajte ovde da i Depasifaj vrši povraćaj novca, upravo sam im jutros poslao imejl.
Automatski prevedeno:
player0990
Dustyd
Platinasti
Dustyd
pre 1 godinu
Jesi li na kraju dobio/la nešto nazad od njih? Ne mogu da pronađem prodavnicu.
Iskreno, jako mi je dosta banaka koje, izgleda, podržavaju ove prevarante. Dozvoljavaju „lažnim" kompanijama da obrađuju plaćanja, problem je što kada se transakcija izvrši, ona se ne može obraditi jer se ne beleže podaci o imenu i lokaciji, tako da banka zapravo ne proverava ko je obradio plaćanje! Kako možemo da „kontaktiramo trgovca" da razgovaramo o transakcijama ako ne znamo ko je trgovac!! Registri kompanija takođe dozvoljavaju ovim kompanijama da imaju registrovane adrese na zajedničkim adresama i da iznajmljuju kancelarijske prostore. Nema dužne pažnje i to me stvarno razočarava!